Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Kameluld Rød 1202

kr.78,00

Lidt om Kameluld Rød 1202 fra Nordic Yarn Lab:

Kameluld Rød 1202 består af 80 % ekstra fin merino og 20 % kamel uld

 

Merino er en velkendt uld fra får. Det er efter sigende den “fineste og blødeste” der findes. Men der er andre, som også er gode. Her er merinoen kombineret med kamel uld. Uldtyper såsom kamelulden fremstilles af hår som enten børstes af eller som kamelen naturligt fælder. Kameluld er meget fugt- og svedabsorberende, Kameluld er varmere end fåreuld og ofte sammenlignes den med andre luksus Garner såsom Cashmere og Silke. Dermed er den meget blød men samtidigt også slidstærk.

Strik i Kameluld Rød 1202 bliver blødt og luftigt og kan temperere huden, dvs. den virker ikke for varm eller omvendt kølig. Den egner sig fint til baby, tumlinger og store børn. Til voksne vil den fint kunne erstatte tynde uldgarner til pinde 3-31/2 (fingering og sportweight)

Materiale: 80% merino – 20% kameluld
Vægt/Løbelængde: 165 m pr. 50 g
Pinde: 3-3½mm
Strikkefasthed: 27 masker og 39 pinde = 10 x 10 cm.
Vaskeanvisning: håndvask med uldvaskemiddel og i lunkent vand•

Hvis du er glad for vores bæredygtige Kameluld Rød 1202 fra Nordic Yarn Lab, så vil du også syntes om vores andre ekslusive og bæredygtige garner fra Tante Grøn CPH:  Havblik,  Print,  Tweed,  Bøllefrø,  Blomsterfrø,  Colourways og Silkeblomst.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Hos Tante Grøn CPH har vi, udover egne garner, som Kameluld Rød 1202, et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Læs mere
Weight ,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kameluld Rød 1202”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved