Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Isager Highland Wool Greece

kr.50,00

Lidt om garnet:

Isager Highland Wool Greece er et lækkert tretrådet uldgarn fra Marianne Isager. Isager Highland Wool Greece har en lækker og blød tekstur, og findes i et flot udvalg af melerede farver. Sammenlignet med andre highland wool garner af samme kvalitet, er Isagers betydliget blødere.

Garnet kommer i en flot udvalg af let melerede farver. Isager Isager Highland Wool Greece har desuden en lang løbelængde på 275 m per 50 g nøgle. Highland Wool kommer fra Peru, hvor det er spundet og farvet, og består af 100% uld. Highland Wool er et af Isagers mange forskellige garner, som er kendt i Danmark såvel som i udlandet. Isager garn har focus på at sikre den højeste kvalitet.

Uldgarnet har en fast struktur, og er godt til at strikke- og hækleprojekter. Det eger sig godt til opskrifter på tæpper, puder, sweatre eller legetøj man selv hækler. Hvis du leder efter et alternativ til Isager Highland Wool, så kan Alpaca 2 også anvendes.

Tante Grøn CPH udvider løbende garn sortimentet med nye versioner af vores garner, samt nye spændende produkter. Vi føre blandt andet flere af Isagers garner foruden Highland Wool såsom, Silk Mohair, Japansk Bomuld, Alpaca 1 og mange flere. Hvis du ikke fandt den rigtige garn kvalitet har vi altid flere substituter at vælge i mellem. Det kan være svært at vælge netop den rigtige farve, så tag dig god tid og spørg os endelig til råds. Hvis ikke lige Isager Isager Highland Wool Greece er den rigtige farver, så kan du se de andre varianter af Isagers Highland Wool her.

Vi anbefaler at du vasker Isager Highland Wool i hånden, og ikke ved mere end 30 grader. Da uld ikke kræver at blive vasket lige så ofte som andre tekstiler, så kan det anbefales blot at lufte det udenfor.

Du kan læse mere om Isager Highland Wool her.

Løbelængde/Yardage: 275 m pr. 50 g/300 yards per 50 g

Pinde /Needles: 2½ -3 mm

Strikkefasthed/Gauge: 28-30 masker per 10 cm

Vask: Vaskes i hånden ved maks 30 grader

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Isager Highland Wool Greece”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved