Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

HØR ORGANIC KHAKI

kr.74,00

Lidt om HØR ORGANIC fra Isager

HØR ORGANIC KHAKI kan strikkes alene med en, to eller flere tråde, eller det kan strikkes sammen med andre garnkvaliteter fra Isager, eller andre garnkvaliteter. Strik dog ikke rundt på rundpind, da det så vil dreje. HØR ORGANIC KHAKI matcher de øvrige Isagerfarver – og kombinationerne er uendelige. Garnet er 100% organic, men farverne er ikke naturfarver, selvfølgelig med undtagelse af den ufarvede Linen. Garnet er et godt alternativ til dem, der ikke tåler uld.

STRIKKEFASTHEDER

Hør Organic: pind 3 = 26 m / 34 p
Hør Organic + Alpaca 1: pind 3 = 20 m / 24 p
Hør Organic + Alpaca 2: pind 3,5 = 18 m / 22 p
Hør Organic med 2 tråde: pind 3,5 – 19 m / 20 p

SPECIFIKATIONER

– 100% hør (organic)
– 1 nøgle = 50 g
– Løbelængde 178 m / 50 g
– Garnet er spundet og farvet i Italien

VASKEANVISNING

Uld vaskes i hånden, medmindre man har en vaskemaskine med et meget skånsomt uldprogram, der kan vaske i kuldslået vand. For at undgå at valke den færdige strikmodel bruges kun lidt sæbe. Brug et godkendt uldvaskemiddel. Hold samme temperatur gennem hele vaske- og skylleprocessen, og vask endelig ikke over 28° .

Strikmodellen kan med fordel centrifuges let efter vask. Lag modellen i en vaskepose eller et pudevår. Efter centrifugeringen lægges modellen til tørre på håndklæder.

Det er ikke nødvendigt at vaske en uldmodel tit. Ofte vil det være nok at hænge den til luftning i fugtigt vejr. Bomuldsgarner og blandingsgarner med hør og bambus kan tåle højere vasketemperaturer, men vi anbefaler samme vask som uldgarnet.

Hvis du kan lide HØR ORGANIC KHAKI vil du også synes om de andre garner fra Isager, som  f.eks.: Trio, Tweed, Silke Mohair, Japansk Bomuld, Highland Wool, Alpaca 1, Alpaca 2 og Alpaca 3.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HØR ORGANIC KHAKI”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved