Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Havblik Marine 94

kr.65,00

Lidt om garnet:

Havblik Marine 94 er 100 % Bomuld – Denne bomuld består af 8 tråde. Kvaliteten er en særlig kæmmet bomuld, som giver en markant blødere garn, både i brug og i medens der hækles eller strikkes. Producenten farver i Økotex certificeret bomuld. Farverne fremstår klare i den sprøde, matte bomuld. 

Havblik Marine 94 deler sig ikke så let når der strikkes eller hækles med garnet, hvilket gør det nemt at arbejde med. Maskerne fremstår tydelige og jævne, når det strikkes eller hækles. 

Materiale: 100% Bomuld 

Løbelængde: 275 m pr. 100 g

Pinde: 3 – 4 mm

Vægt pr nøgle: 100 gram

Strikkefasthed: 20 m x 32 p glatstrik = 10 x 10 cm

Vask: Uldvaskeprogram i 30 grader (fingervarmt) vand. Herved bevares farven og tekstilet længst. Men Havblik kan sagtens vaskes ved 60 grader i vaskemaskine og med almindeligt vaskemiddel. Her må der dog påregnes et hurtigere farvetab.

Hvad kan jeg strikke af bomuldsgarn?

Der er et stort udvalg af strikkeopskrifter hvor du kan anvende bomuldsgarn. Opskrifter på f.eks. karklude, viskestykker, grydelapper til køkkenet er ofte i bomuldsgarn. Det kan også være lette sweaters eller sågar t-shirts. Bomuldsgarn gør sig også godt til sjaler og babytæpper eller tasker og endda lampeskærme. Kort sagt er der et vælg af muligheder når du vil strikke i bomuldsgarn. Vi opdaterer løbende vores opskrift side med nye opskrifter og ligger også gratisopskrifter op.

Som en af Danmarks ældste garnbutikker har vi et stort udvalg af egne strikkeopskrifter, hvor du kan benytter bomuldsgarner. Desuden har vi også flere kendte designere, hvis opskrifter du finder under opskrifter eller i den fysiske butik.

Hvad kan jeg hækle af bomuldsgarn?

Ligesom med strikkeopskrifter er der også et stort udvalg af hækleopskrifter når du gerne vil arbejde med bomuldsgarn. Der findes mange gode hækle opskrifter på f.eks. grydelapper, punge, karklude og puder. Se under opskrifter hvor vi snart tilføjer en masse spændende opskrifter, hvor Havblik garn kan anvendes.

Hvad er OEKO-TEX®?

Havblik Marine 94 bomuldsgarn er STANDARD 100 OEKO-TEX® certificeret betyder, at du har en garanti for at garnet bliver produceret under bæredygtige forhold og bagefter bliver testet fri for over 300 miljø- og sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. STANDARD 100 fra OEKO-TEX® er den førende i verden indenfor certificering af tekstiler og deres krav spænder langt bredere end f.eks. reglerne i Danmark og EU. Det betyder at du kan vide dig ekstra sikker hvis du shopper med en dagsorden hvor klima og økologi vægter højst. Havblik bomuldsgarn er altså ikke bare blødt og lækkert men også produceret under bæredygtige forhold.

Mere fra Tante Grøn CPH

Hvis du er glad for Havblik, så vil du måske også syntes om vores andre eksklusive garner fra Tante Grøn CPH: Havblik, Print, Tweed, Colourways, Bøllefrø, Blomsterfrø, Bio Blomsterfrø og Silkeblomst.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej 2. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Vægt 0,100 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havblik Marine 94”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved