Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Havblik Glimmer 23 Grey

kr.41,00

Lidt om Havblik Glimmer 23 Grey fra Tante Grøn CPH

Havblik Glimmer 23 Grey består af 97 % Bomuld og 3 % Metallic polyester. I et nøgle Havblik Glimmer garn er der 50 gram og ca 130 meter. Det er garn til hækling og strik på pinde 3-4. Denne bomuld er spundet af det samme bomuld som den ensfarvede bomuld, blot med en tråd Metallic polyester til at give glimmer effekten.

Havblik Glimmer 23 Grey er en særlig kæmmet bomuld. Det giver et markant blødere følelse, både i brug og imens der hækles eller strikkes med Havblik Glimmer garn. Den er spundet så den er nem at hækle med. Man kan nemt få fat med hæklenålen med Havblik garn, og tråden deles sig ikke så nemt. Når det gælder at strikke er garnet lige så fint som Havblik i øvrigt. Og sikke en festlig top man kan strikke sig i garnet.

Materiale: 97% Bomuld og 3 % Metallic polyester

Løbelængde: 130 m pr. 50 g

Pinde: 3 – 4 mm

Vægt pr nøgle: 50 gram

Strikkefasthed: 20 m x 32 p glatstrik = 10 x 10 cm

Vaskeanvisning:
Husk at vaske Havblik Glimmer 23 Grey i hånden i lunkent vand, så det holder sig flot og blødt efter vask. Det skal tørre liggende.

Velkommen til Tante Grøn CPH – din garnspecialist!

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for vores brede udvalg af garn i en skøn palet af farver. Har du spørgsmål omkring vores garnsortiment eller er du i tvivl om, hvilket garn, der passer bedst til dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Besøg vores hyggelige butik på Christian Winthers Vej på Frederiksberg, hvor du kan se og mærke garnet med egne fingre. Vores personale står klar med personlig betjening, så du får den bedst mulige oplevelse. Kan du ikke komme forbi butikken, kan du altid udforske vores udvalg på vores hjemmeside her.

Vi opdaterer løbende med spændende nyheder og nyttige tips omkring strikning og hækling, så du altid er velinformet. Er du interesseret i at lære mere og udvikle dine færdigheder, så er du velkommen til at deltage i vores workshops. Disse finder primært sted i efterår- og vinterperioden, hvor vi med glæde deler vores viden og passion for håndarbejde med dig.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i strikke- og hækleverdenen, er Tante Grøn CPH det perfekte sted at finde det rette garn til dine projekter. Kontakt os enten her på siden, via telefon eller email, og lad os sammen finde det garn, der passer bedst til netop dig. Vi glæder os til at være en del af dine fremtidige strikkeeventyr!

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Havblik Glimmer 23 Grey”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved