Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Haraboji Cardigan

From kr.574,00

Her kan du købe garn til Haraboji Cardigan fra Aegyoknit design og opskriften kan købes på Aegyoknit design egen hjemmeside. Se farveforslag længere nede.
Fivel 100% Norsk uld, (100 m / 50 g) fra Rauma Garn
Størrelser:1 (2) 3 700 (850) 1000 g
Qty:-+

Haraboji Cardigan designet af AEGYOKNIT

 

Haraboji Cardigan oversize, snoninger og ren uld er de kendetegnene signaturer du finder i Haraboji, som vil blive en følge- svend for livet, når du først får den på. Der startes med at strikke fra højre ærme, hvorefter der arbejdes mod skulder, hernæst ryg og forstykker, for til sidst at samle arbejdet igen, for at venstre ærme kan strikkes. Der er både skriftlig beskrivelse heraf og tegnede diagrammer.

STØRRELSER

1 (2) 3

MÅL

Overvidde/omkreds, målt på færdig sweater ca.: 120 (130) 140 cm
Mål fra ærme til ærme ca.: 146 (152) 158 cm
Hel længde fra nakke til bund (inkl. rib) ca.: 55 (57) 60 cm

Modellen på billederne har en str. 1 på og er 160 cm høj, og måler 78 cm over brystet, hvilket giver en rørlig vidde på 42 cm. Vi anbefaler at du vælger en størrelse hvor du har maksimum 48 cm i rørlig vidde og minimum 7 cm. Så mål dig selv inden du vælger størrelse.

GARN

Rauma Fivel (100 m / 50 g).

GARNMÆNGDE

700 (850) 1000 g

FARVE

Fivel 01 – Natur

Lidt om Aegyoknit design:

Aegyoknit design er en nyere design duo mellem mellem mor og datter: “vi stræber efter at lave moderne strikkemønstre med nøgleordene: minimalistiske, omhyggelige og overdimensionerede silhuetter.”

Du kan se mere til Aegyoknit design her.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Står du og mangler opskrifter til dit næste strikke- eller hækleprojekter, bøger mm. , kan du finde det hos Tante Grøn CPH. Vi har spændende strikkeopskrifter og hækleopskrifter til dame, herre, børn og baby i alle aldre.

Vi har gratis strikkeopskrifter og sælger strikkeopskrifter. Samt garnkits fra et bredt udsnit af nordiske og danske designere som eksempelvis Tante Grøn CPHHanne Falkenberg, Isager, CaMarose, PixendkStrik Design dkLutterIdylStephen WestRosa Pomar, FilcolanaVivian HøxbroDitte LarsenPetiteKnit og Sandnes.

Vi har opskrifter til både den erfarne og opskrifter til begyndere. Vi står altid klar til at hjælpe med rådgivning om, hvordan du kommer godt i gang eller hvilket alternativ garn, kan bruges.

Vægt ,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Haraboji Cardigan”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved