Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Gabriels Vest

DKK 45

Prisen på opskriften er DKK 45. Vælg garn efter den ønskede størrelse nedeunder. Se garnforbruget ved den angivne størrelse.
Bøllefrø (100% Merino fine Wool) fra Tante Grøn CPH
Garnforbrug til størrelse 2 (2-3) 3-4 år. Ca. 2 (3) 3 ngl. a. 50 g.
Qty:-+

Lidt om Gabriels Vest:

 

Gabriels Vest med snogninger i Bøllefrø (100% Merino fine Wool) fra Tante GrønCPH, der består af 100% Merinould  fra Tante Grøn CPR.

Vest med snogninger er en spændende lun vest designet af Karen-Maria Grau. 

Vesten strikkes nedefra og op.

Størrelser: 2 (2-3) 3-4 år.

Mål: Overvidde: Ca. 60 (64) 76 cm. Længde: 32 (34) 38 cm.

Garn: Bøllefrø (100% Merino fine Wool) fra Tante GrønCPH.

Garnforbrug: Ca. 2 (3) 3 ngl. ngl a. 50 g.

Pinde:Nr. 3 ½, hjælpep til snoninger, lille rundp nr. 3 til halskant.

Strikkefasthed: 12 m og 17 p (målt over 6 r+2 vr+4 r). Kan strikkefastheden ikke overholdes, prøv da med et pindenr. større eller mindre.

Lidt om Bøllefrø (100% Merino fine Wool) fra Tante GrønCPH

Bøllefrø er vores egen helt egen merinould og kommer i nøgler af 50 gram med 175 meter. Bøllefrø kom til efter at vi i længere tid at have ledt efter en ideel merinould med den rette farveskala. Derfor kommer Bøllefrø i en bred vifte af farver, som du kan se her under.

Siden garnet blev lanceret er det blevet brugt til et væld af opskrifter, og kan også bruges til opskrifter strikket i Blomsterfrø. Den strikkes på pinde nr.2,5 til 3,5, og garnet er nemt at vaske. Bøllefrø kan vaskes i vaskemaskinen, da merinoulden er superwash behandlet. Det betyder at garnet kan tåle uld program i vaskemaskinen med uldvaskemiddel. Derved bliver garnet ved med at holde sig lækkert og blødt selv efter flere vaske.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Størrelse

2, (2-3), 3-4 år

Overvidde i cm

60, (64), 76 cm

Hel længde i cm

32, 34, 38 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gabriels Vest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved