Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Friedrich på pindene – Romantisk strik

kr.299,00

Friedrich på pindene romantisk strik af Ditte Larsen

Friedrich på pindene – Romantisk strik udkommer den 9. februar 2024 og vi har den på lager klar til udsendelse.

Med hendes unikke flair for farver og stilistiske finesse har Ditte Larsen endnu engang skabt en betagende bog, der ud over de smukke design også giver et dybt indblik i Caspar David Friedrichs værker.

De 36 strikkeopskrifter i bogen er inspireret af tretten værker af den tyske landskabsmaler C.D. Friedrich. Ud over opskrifter til strikket beklædning og tilbehør inkluderer bogen også mønstre til broderede puder. Alle modeller er fremstillet med garn fra Isager, og de fortryllende billeder er fotograferet i Bakkehuset på Frederiksberg.

Du kan finde garn fra Isager her.

I 2024 fejres 250-året for Caspar David Friedrichs fødsel i 1774 med udstillinger i Hamborg, Berlin og Dresden. Friedrich, der som ung studerede på Kunstakademiet i København, er en central figur inden for romantikken, især kendt for maleriet “Der Wanderer über dem Nebelmeer” fra ca. 1818, der skildrer en vandrer over tågede bjerge.

Ditte Larsen er velkendt som den tidligere mangeårige ejer af den legendariske håndarbejdsbutik Sommerfuglen i København. Butikkens oprindelse ligger som en sommerbutik på Stevns, hvor Ditte Larsen er født og opvokset.

Lidt om Ditte Larsen:

Ditte Larsen er en anerkendt strikdesigner med en markant kreativ vision og en dyb forståelse for både farver og teksturer. Hendes designs er ofte kendetegnet ved en unik blanding af traditionel håndværksmæssig kunnen og moderne æstetik. Larsen har et skarpt øje for detaljer og formår at skabe strikkeopskrifter, der både er smukke og funktionelle.

Ditte Larsen er kendt for hendes evne til at skabe harmoniske farvekombinationer og for hendes sans for stilistiske detaljer, der giver hendes designs et unikt præg. Hendes arbejde er blevet anerkendt både nationalt og internationalt, og hun fortsætter med at være en betydningsfuld skikkelse inden for strikdesignverdenen med hendes tilgang til håndværket, der i de senere år har bevirket udgivelse af to bøger om henholdsvis Marie Krøyer og Bindesbøll på pindene.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Friedrich på pindene – Romantisk strik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved