Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Fivel Spiregrønn 12

kr.41,00

Lidt om Fivel Spiregrønn 12 – 100% Norsk uld fra Rauma garn:

Fivel Spiregrønn 12 100% Norsk uld – mød vores nyeste garn kvalitet. Fivel er 2-trådede kartede garn er spundet af de fineste fibre fra norske får. Med sin lette spinding resulterer det i garn, der er utroligt blødt og luftigt. Fivel er uden tvivl vores blødeste uldgarn, velegnet til strukturer, glatstrik og mønsterstrik. Det bliver endda endnu blødere efter vask og er også perfekt til filtning.

Garnkvaliteter i 100% uld er kendt for deres evne til at varme og ånde, selv under fugtige forhold. Dette gør tøjet fremragende til udendørsaktiviteter og hverdagsbrug. Norsk uld er særligt anerkendt for sin slidstyrke, spændstighed og elasticitet. Ved at spinde det som kartet garn, opnår ulden den ideelle balance mellem funktionalitet og komfort. Resultatet er let, luftigt og brugervenligt tøj med en lang levetid.

Fivel Spiregrønn 12 100% Norsk uld produceres på fabrikken i Romsdalen, hvor vi karter, spinner, vasker, farver og nøster garnet af 100% norsk uld. Tante Grøn CPH er stolte af at kunne tilbyde produkter, der er 100% norske, og vi inviterer dig til at nyde den unikke kvalitet og håndværk, som Fivel repræsenterer.

Til Fivel bruges kun norsk uld, som er en af verdens mest miljøvenlige fibre.

Fiberindhold: 100% uld
Løbelængde: 100 m / 50 g
Pindestørrelse: 5.0-6.0 mm
Strikkefasthed: 16 – 18 m på pinde 4.0 – 5.0 = 10 cm
Vaskeanvisning: Uldprogram eller håndvask.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke

Fivel 100% Norsk uld mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening. Eller find dit garn på vores hjemmeside, hvor vi altid prøver at være først med spændende nyheder og nyttige tips omkring at strikke og hækle. Du er også meget velkommen til at deltage på vores workshops, som vi afvikler fortrinsvis i efterår- og vinterperioden.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr. Hvis ikke lige Fivel 100% Norsk uld er det rette for dig, så har vi helt sikkert det rette garn for dig. Kontakt os her på siden, på telefon eller over email.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fivel Spiregrønn 12”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved