Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Finull Mosegrønn Meleret 4129

kr.44,00

Lidt om Finull Mosegrønn Meleret 4129 100% Norsk uld fra Rauna garn:

Finull Mosegrønn Meleret 4129 er et 2-trådet kartegarn lavet af 100% norsk uld.  Rauma garn Finull 100% Norsk uld er en af ​​vores store stoltheder med sit enorme farvekort og lange driftstid. Det er et garn, der kan bruges til det meste og giver et let, luftigt og varmt tøj. Fin uld er velegnet til filtning. Garnkvaliteter i 100% uld giver tøj, der varmer og ånder selv under fugtige forhold. Dette gør tøjet fremragende til ture og aktiviteter, såvel som til hverdagsbrug.

Finull Mosegrønn Meleret 4129 er 100% Norsk uld produceres på vores fabrik i smukke Romsdalen. Her karter, snoer, spinder, vasker, farver og nøster vi garnet af 100% norsk uld. Vi er stolte over at kunne tilbyde helnorske produkter!

Norsk uld er særligt kendetegnet ved god slidstyrke, spændstighed og elasticitet. Spundet som kartet garn giver uld den ideelle balance mellem funktionalitet og komfort. Resultatet er let, luftigt og brugervenligt tøj med lang levetid.

Fiberindhold: 100% uld
Løbelængde: 175 m / 50 g
Pindestørrelse: 2,5-3,5
Strikkefasthed: 26-24 m = 10 cm
Vaskeanvisning: Uldprogram eller håndvask.

Norsk Uld

Vi er særligt glade for den norske uld. Det, der kendetegner det, er primært spændstighed og elasticitet. Vi spinder det som kartet garn, som bliver dejligt let og luftigt. Tøjet har den perfekte balance mellem funktionalitet og komfort – de er lette, varme og holdbare.

Norsk uld er blandt verdens mest miljøvenlige tekstilfibre. Produktionen af norsk uld overgår sædvanlig bæredygtighedstankegang, når det kommer til at minimere miljøbelastningen gennem hele produktets livscyklus. Ulden vi bruger i vores produktion er SWANS LABEL.

Læs mere
Weight ,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Finull Mosegrønn Meleret 4129”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved