Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Esplanaden fra Filcolana

DKK 585 - 747,-

Arwetta fra Filcolana
Garnforbrug efter størrelse: S: 5 ngl., (M): 5 ngl., L: 6 ngl., (XL): 6 ngl. eller 2XL: 7 ngl.
Qty:-+
Tilia fra Filcolana
Garnforbrug efter størrelse: S: 5 ngl., (M): 5 ngl., L: 6 ngl., (XL): 6 ngl. eller 2XL: 6 ngl.
Qty:-+

Esplanaden fra Filcolana – En skøn cardigan

Du kan downloade opskriften, Esplanaden fra Filcolana, direkte fra deres hjemmeside her.
Download knap
Design af Ditte Lerche

På utallige opfordringer har vi tilføjet endnu et medlem til familien af vores populære Kastellet-design fra SS19-kollektionen.
Esplanaden er strikket i en kombination af vores Arwetta Classic og Tilia. Begge garner har et stort farvekort, så her kan man slå sig løs i et utal af farver. Det smukke, enkle hulmønster på bærestykket og den fine pasform løfter virkelig Esplanaden op til en klassiker, der både kan bruges til hverdag og styles op med en fin sommerkjole til en festlig anledning. Cardiganen på billedet er strikket i følgende garner/farver: Arwetta Classic fra Filcolana i farve 361 (Madeira Rose) og Tilia fra Filcolana i farve 361 (Madeira Rose).

I opskriften bruges følgende pinde: rundpind 3 mm og 4 mm, 40 cm og 80 cm. Hvis du mangler pinde til opskriften kan du finde dem her.
Knapper til Esplanaden findes ikke på siden endnu men kan købes i butikken på Frederiksberg; Christian Winthers Vej 2.

Størrelser: S (M) L (XL) 2XL
1. udgave: januar 2021

Lidt om garnet

Arwetta fra Filcolana er et klassisk 4-trådet kamgarn spundet af 80 % langfibret merinould (superwash behandlet) og 20 % nylon. Nylon er den stærkeste kunstfiber, der bruges i garn, og her er den tilføjet for at lave et stærkt, blødt garn. Oprindeligt en garntypen udviklet til børnetøj og er velegnet til megen andet beklædning – men er en meget populær strømpegarn.

Tilia  fra Filcolana er en mohair og silke garn der har alle egenskaberne fra klassisk uld. Tilia er fugtabsorberende og er derfor god som basis lag samtidig med at den holder på varmen. Den er varm og blød og er i en utrolig lækker kvalitet. Tilia er spundet af 70% Super Kid Mohair fra Angorageden, hvilket gør fibrene stærkere end fra almindelig uld med en unik glans. I garnet indgår også 30% Mulberrysilke, hvilket bidrager med styrke og gør garnet vældig behagelig at have på kroppen. Du kan bruge Tilia til en bred vifte af projekter men gør sig bedst til beklædning. Vi anbefaler at man vasker garnet separat og som håndvask.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Esplanaden fra Filcolana”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved