Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

En hæklet glimmerverden

kr.280,00

En hæklet glimmerverden af Jeanette Bøgelund Bentzen

 

Hækleopskrifter på regnbuer, enhjørninger og andet eventyrligt

 

Lad dig fortrylle af skinnende detaljer og smukke farvesammensætninger, og dyk ned i et hav af eventyrlige verdener skabt af en grænseløs og fantastisk fantasi.

I bogen “En hæklet glimmerverden” præsenteres designs, der inkluderer hæklede regnbuer, enhjørninger og andre eventyrlige elementer. Udvalget spænder desuden over sommerhatte, tryllestave og legevinger. Med andre ord tilbyder bogen en fin kombination af hæklede genstande, der både er praktiske, dekorative og ikke mindst skabt til leg. Alt er designet i en rolig og nordisk atmosfære, krydret med en overdådig mængde glimmer.

Samtlige designs er skabt med garn fra Krea Deluxe, der byder på en smuk og afdæmpet farvepalet med et væld af nuancer. Tilsvarende garn med samme strikkefasthed kan findes på Tantegroencph.dk

Lidt om Jeanette Bøgelund Bentzen:

Jeanette Bøgelund Bentzen begyndte at hækle i 2011 og har en baggrund inden for møbeldesign samt digitalt design. Hun har udgivet fem hæklebøger, herunder den populære serie “Lutter Løkker”. Jeanette Bøgelund Bentzen afholder workshops og foredrag og er tidligere kendt under navnet “Lutter Idyl”. Hendes nuværende kaldenavn er “Air Crochet” – da mange af hendes design starter med det, der på dansk kaldes luftmasker.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Vi har et stort udvalg garn, opskrifter og tilbehør til de næste strikkeprojekt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening. Eller find dit garn på vores hjemmeside, hvor vi altid prøver at være først med spændende nyheder og nyttige tips omkring at strikke og hækle. Du er også meget velkommen til at deltage på vores workshops, som vi afvikler fortrinsvis i efterår- og vinterperioden.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr. Vi har helt sikkert det rette garn for dig. Kontakt os over email.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “En hæklet glimmerverden”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved