Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Cardiff Cashmere Classic Cacao 643

kr.129,00

Lidt om Cardiff Cashmere Classic Cacao 643:

 

Cardiff Cashmere Classic Cacao 643 er 100 % super lækkert cashmere strikkegarn. Garnet findes i mere end 60 farver, alle omhyggeligt opdateret til at matche de nyeste trends. Cashmere Classic kan bruges til et bredt udvalg af projekter lige fra det enkle tilbehør, til de mere komplicerede sweatere og cardigans. Cardiff Cashmere Classic Cacao 643 fungerer godt til babytøj og børn, da det over hovedet  ikke kradser.

Råulden kommer fra Mongoliet og er lange fibre af højeste kvalitet, der gør, at garnet holder sig smukt i brug.

Beregn ca 10-14 nøgler til en dame str. M.

Materiale: 100% Cashmere
Vægt og løbelængde: 25g ± 112m
Pinde: 3,5 – 4,5
Vaskeanvisning: Husk håndvask til dette garn i lunkent vand og med uldvask.

Lidt om Tante grøn CPH

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning, så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight 0,025 kg
Garn farve

Orange

Brand

Cardiff Cashmere

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cardiff Cashmere Classic Cacao 643”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved