Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Cardiff Cashmere Brushlight Buth 178

kr.136,00

Lidt om Cardiff Cashmere Brushlight Buth 178:

Cardiff Cashmere Brushlight Buth 178 fra Cardiff er et luksuriøst garn fremstillet af blød cashmere og ædel morbærsilke (82% cashmere 18% Silke). Cashmere Brushlight fine kvalitet gør det velegnet til både sommer- og vinterprojekter. Den børstede overflade giver garnet et blødt udtryk.

Cardiff Cashmere Brushlight Buth 178 er et garn af høj kvalitet. Dette sikrer en blød og luksuriøs struktur, der egner sig perfekt til en bred vifte af strikkeprojekter. Garnet er ideelt til at skabe bløde og varme beklædningsgenstande som trøjer, cardigans- og tørklæder. Det er også velegnet til at fremstille fine og dejlige sjaler samt lette bluser og egner sig både til enkel og avanceret strikning og er særligt velegnet til projekter, hvor komfort og elegance er i fokus.

Når det kommer til bæredygtighed, er det vigtigt at fremhæve, at Cardiff Cashmere Brushlight er en naturlig og bæredygtig fiber. Cardiff lægger stor vægt på at anvende bæredygtige produktionsmetoder for at minimere deres miljøpåvirkning. Desuden er garnet farvet med bæredygtige farvestoffer og er fri for skadelige kemikalier. Samlet set er Cashmere Brushlight et smukt og luksuriøst garn, der er ideelt til en lang række strikkeprojekter.

Materiale: 82% cashmere 18% Silke
Vægt og løbelængde: 25 g ± 138 m
Pinde: 3,5 – 4,5
Vaskeanvisning: Husk håndvask til dette garn i lunkent vand og med uldvask.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Tante Grøn CPH byder på et omfattende udvalg af garn i et væld af dejlige farver. Ønsker du at opleve garnets kvalitet med egne hænder, så besøg vores butik på Christian Winthers Vej. Vi garanterer altid personlig og grundig vejledning, så du kan føle dig tryg på din strikkefærd.

 

Weight 0,025 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cardiff Cashmere Brushlight Buth 178”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved