Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Bio Blomsterfrø Carry 121

kr.38,00

Bio Blomsterfrø Carry 121 er en 100% økologisk bomuld. Bomuldsgarnet er et blødt og lækkert garn. Bio Blomsterfrø Carry 121 er det miljøvenlige valg, og egner sig godt til baby og børnestrik, men er også godt til andre opskrifter.

Bomulds garnet forbliver blødt efter vask og holder formen selv efter mange vaske. Du kan vaske det på uldprogram ved 30 grader, men Bio Blomsterfrø Carry 121 kan også vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader med almindeligt vaskemiddel. Ved 60 grader vask kan farven dog falme over tid. Hvis Bio Blomsterfrø Mørk rosa 116 ikke lige er dig, så kan du se de andre Bio Blomsterfrø farver her.

Løbelængde/Yardage: 178 m pr. 50 g/194 yards per 50 g

Pinde /Needles: 2½ -3 mm

Strikkefasthed/Gauge: 28-32 masker

Vask: 30 grader på uldprogram men kan også vaskes på 60 grader

Hvad kan jeg strikke af bomuldsgarn?

Som en af Danmarks ældste garnbutikker har vi et stort udvalg af egne strikkeopskrifter, hvor du kan benytter bomuldsgarner. Desuden har vi også flere kendte designere, hvis opskrifter du finder under opskrifter eller i den fysiske butik.

Hvad kan jeg hækle af bomuldsgarn?

Ligesom med strikkeopskrifter er der også et stort udvalg af hækleopskrifter når du gerne vil arbejde med bomuldsgarn. Der findes mange gode hækle opskrifter på f.eks. grydelapper, punge, karklude og puder. Se under opskrifter hvor vi snart tilføjer en masse spændende opskrifter, hvor Bomuldsgarnet garn kan anvendes.

Mere fra Tante Grøn CPH

Hvis du er glad for Bio Blomsterfrø, så vil du måske også synes om vores andre eksklusive garner fra Tante Grøn CPH: Havblik, Print, Tweed, Colourways, Bøllefrø, Blomsterfrø og Silkeblomst.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej 2. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikke eventyr.

Vægt 05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bio Blomsterfrø Carry 121”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved