Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Bio Blomsterfrø Orange 0757

kr.38,00

Lidt om garnet:

Bio Blomsterfrø Orange 0757 er en 100% økologisk bomuld. Bomuldsgarnet er en blød og lækker garn. Bio Blomsterfrø Orange er det miljøvenlige valg, og egner sig godt til baby og børnestrik, men er også godt til andre opskrifter som lette bomuldsbluser til voksne, karklude og meget mere på pind 3 mm. Det er også en skøn garn at hækle tasker, punge og hæklet legetøj i.

Bio Blomsterfrø Orange 0757 forbliver blødt efter vask og holder formen selv efter mange vaske. Du kan vaske det på uldprogram ved 30 grader, men Bio Blomsterfrø Orange 0757 kan også vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader med almindeligt vaskemiddel. Ved 60 graders vask kan farven dog falme over tid. Hvis Bio Blomsterfrø Orange ikke lige er dig, så kan du se de andre Bio Blomsterfrø farver her.

Løbelængde: 178 m pr. 50 g

Pinde: 2½ -3 mm

Strikkefasthed: 28 m x 33 p på pind 3 = 10×10 cm

Vask: Uldvaskeprogram i 30 grader (fingervarmt) vand. Herved bevares farven og tekstilet længst. Men Bio Bøllefrø kan sagtens vaskes ved 60 grader i vaskemaskine og med almindeligt vaskemiddel. Her må der dog påregnes et hurtigere farvetab.

Hvad kan jeg strikke af bomuldsgarn?

Som en af Danmarks ældste garnbutikker har vi et stort udvalg af egne strikkeopskrifter, hvor du kan benytter bomuldsgarner. 

Hvad kan jeg hækle af bomuldsgarn?

Ligesom med strikkeopskrifter er der også et stort udvalg af hækleopskrifter når du gerne vil arbejde med bomuldsgarn. Der findes mange gode hækle opskrifter på f.eks. grydelapper, punge, karklude og puder. 

Mere fra Tante Grøn CPH

Hvis du er glad for Bio Blomsterfrø, så vil du måske også synes om vores andre eksklusive garner fra Tante Grøn CPH: Havblik, Bøllefrø, Blomsterfrø og Silkeblomst.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej 2. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikke eventyr.

Weight 05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bio Blomsterfrø Orange 0757”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved