Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Barnesweater med hundepoter og familiens hund – Leg med maskesting PDF-Opskrift

kr.45,00

Lidt om Barnesweater med hundepoter og familiens hund – Leg med maskesting PDF-Opskrift:

 

Vil du alene købe opskriften, så kan du her købe opskriften i pdf-format. Ved køb af PDF-opskrift alene skal du ved betaling huske at afkrydse feltet – Ved køb af opskrift som PDF-fil. Hermed undgår du at betale for forsendelse af PDF-opskriften.

Denne børnesweater strikkes nede fra og op – helt klassisk. Først ryg og dernæst forstykke og til sidst ærmer. Den er glatstrikket med ribkanter – 1 drejet ret, 1 vrang. Garnet er Bøllefrø merino uld. Til sidst broderes der hundepoter på med maskesting i en anden farve Bøllefrø. Vi har valgt lys grøn, så det står flot frem mod den mørke bundfarve

Der er her valgt Bøllefrø merinould, men også Bio Blomsterfrø eller Blomsterfrø kan bruges. Alle 3 garner er gode til hverdagsbrug, de kan vaskes i maskine på uldprogram.

Størrelse: 1 – 2 (2 – 3) 3 – 4 år
Mål: Overvidde: Ca. 60 (64) 68 cm (halv bredde): 30 (32) 34 cm. Længde: 30 (34) 38 cm.
Materiale: Bøllefrø og garnrester i tilsvarende kvalitet til broderiet.
Garnforbrug: Ca. 3 (3) 4 ngl.
Pinde: Nr. 3 – 3 ½, rundpind nr 3 til halskant, hjælpepind til skuldre osv.
Strikkefasthed: 13 m og 17 p i glat = 5 x 5 cm. Vigtigt at strikkefastheden overholdes, da den er afgørende for modellens færdige mål.
Vask: 30 grader på uldprogram eller håndvaskeprogram med uldvaskemiddel. Let centrifugering og lad det ligge tørre.

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl.

Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barnesweater med hundepoter og familiens hund – Leg med maskesting PDF-Opskrift”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved