Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Aurora Blå Grå 24

kr.75,00

Lidt om garnet:

Aurora Blå Grå er en eksklusiv garn fra Tante Grøn CPH. Det er blødt og fnuglet og er spundet i 30% silke og 70% mohair. Mohair garn er en del af tidens trend og du kan derfor bruge Aurora Blå Grå til mange af tidens design. Enten alene eller som følgetråd er Aurora Blå Grå god. Du kan f.eks. bruge Aurora som medløbertråd til Bøllefrø, Yaku, Alpaca 2, Arwetta, Bio Blomsterfrø eller Blomsterfrø i mange designs. Aurora mohairgarn giver slutproduktet en fylde og elegance samtidig med en lethed.

Du kan bruge garnet som følgetråd til en sweater som ellers ville være i ren uld eller bomuld for at lette sweaterens udtryk. Garnet har en løbelængde på 210m pr. 25 gram og hvis du strikker med 1 tråd anbefaler vi at du bruger pinde 3-3,5mm. Med 2 tråde kan du strikke med pinde fra 3,5mm. Hvis du skal strikke en sweater i f.eks. størrelse medium anbefaler vi at bruge ca. 8 nøgler af 25 gram. Du kan søge inspiration til dit næste projekt på vores opskrifter eller f.eks. PetiteKnit. Strikkefastheden er 23m og 30 pinde = 10 x 10 cm.

Hvis du kan lide Aurora Blå Grå fra Tante Grøn CPH, vil du måske også synes om vores andre eksklusive garner som f.eks.: Bøllefrø, Bio Blomsterfrø, Blomsterfrø, Havblik, Print, Tweed og Colourways.

Materiale: 30% Silke, 70% Mohair.

Vægt / Længde: 25 gram = 210m.

Strikkefasthed: 23m og 30 pinde = 10×10 cm på pinde 3,5.

Anbefalet vaskeanvisning: Håndvaskes i lunkent vand med Eucalan uldvaskemiddel.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikke eventyr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aurora Blå Grå 24”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved