Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Aran Tweed Sand

kr.83,00

Lidt om Aran Tweed Sand fra Isager:

Aran Tweed Sand er et kraftigt garn med en rustik struktur, der består af en enkelt tråd. Det er velegnet til at skabe tykke udendørs sweatre, men det er også ideelt til hjemmetekstiler som tæpper og puder, især når det kombineres med Silk Mohair. Når det strikkes sammen med Silk Mohair eller Alpaca 1, kan garnet bruges til at fremstille elegante tørklæder og huer. På trods af at Aran Tweed kun findes i et begrænset farveudvalg, kan det, når det kombineres med andre garner, give indtryk af at have en bredere palet af farver til rådighed.

SPECIFIKATIONER:

* 100% ren uld
* Løbelængde 160 m / 100 g
* Garnet er spundet og farvet i Irland
* Aran Tweed bestilles nøgler à 100 g

STRIKKEFASTHEDER:

Aran: pind 4,5 = 14 m / 20 p
Aran + Alpaca 1: pind 5 = 13 m / 18 p
Aran + Silk Mohair: pind 5,5 = 13 m / 16 p

Vaskeanvisning:

Aran Tweed Sand bør håndvaskes, medmindre du har adgang til en vaskemaskine med et ekstra skånsomt uldprogram, der kan operere ved lav temperatur. For at forhindre overfiltrering af din færdige strikkemodel, anvend kun en lille mængde sæbe, og sørg for at bruge et godkendt uldvaskemiddel. Bevar en konstant temperatur gennem hele vask- og skylleprocessen, og sørg for, at temperaturen ikke overstiger 28 grader Celsius. Efter vask kan det være en god idé at give strikkemodellen en let centrifugering. Placer den herefter i en vaskepose eller et pudevår, og lad den tørre på et håndklæde.

Det er vigtigt at bemærke, at uldstrik ikke kræver hyppig vask. Ofte vil det være tilstrækkeligt at lufte din uldstrik i fugtigt vejr. Bomuldsgarn og blandingsgarner, der indeholder materialer som hør og bambus, kan tåle højere vasketemperaturer, men vi anbefaler at følge samme plejevejledning som for uldgarnet.

Læs mere om Isager her.

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl.

Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

 

Weight 0,0100 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aran Tweed Sand”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved