Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Alpaca 2 FARVE 30

kr.59,00

Lidt om garnet:

Alpaca 2 FARVE 30 fra Isager består af 50% alpaca og 50% uld og har en Løbelængde på 250m/50 g. Garnet findes også i en mere miljøbevidst variant nemlig Ecoline. Ecoline findes ikke i alle farverne endnu, men du kan kende den ved at der står Eco på garnnøglet. Ecoline farverne er ufarvede og behandlet mere skånsomt end de andre garner. Alpaca 2 FARVE 30 kendetegnes ved at være blødt, og det egner sig rigtig fint til babytøj. Strikket alene er det smukt i en cardigan, men man må være opmærksom på, at det er bedst egnet til modeller, der ikke udsættes for meget slitage. Alpaca 2 FARVE 30 er et blødt garn vil aldrig være så stærkt som et garn, der er spundet i en hårdere kvalitet og måske tilmed spundet fastere.

Både Marianne Isager, Helga Isager, Susie Haumann, PetiteKnit og Annette Danielsen har lavet mange designs i netop denne garn. Se under bøger. Alpaca 2 FARVE 30 er meget fint til tørklæder og i sammenstrikning med andre kvaliteter, anbefaler vi forskellig størrelse pinde: sammen med Spinni pind 3,5 – 4,5. Highland Wool eller Tvinni pind 3,5 – 5. Tweed strikkes på pind 4 – 5,5.

Hvis du kan lide Alpaca 2 vil du også synes om de andre garner fra Isager, som  f.eks.: TrioTweedSilke MohairJapansk BomuldHighland WoolAlpaca 1 og Alpaca 3.

Du kan læse mere om Isagers Alpaca 2 på hendes hjemmeside her.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Kvalitet: 50% alpaca og 50% uld

Løbelængde/Yardage: 250 m pr. 50 g

Pinde /Needles: 3 – 3 1/2 mm

Strikkefasthed/Gauge: 26 -masker lig med 10 cm i bredden.

Vask: Håndvask med lunken vand og uldvaskemiddel.

 

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alpaca 2 FARVE 30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved