Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Online Workshop Setup

Online Workshop med Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPHs første online workshop

Hos Tante Grøn CPH er vi rykket online, så jeres garnlager kan blive holdt vedlige, trods det at vi ikke kan byde jer indenfor. Vi savner at se jer i butikken og til vores workshops, som vi ellers har været utroligt glade for at holde, inden Covid-19 ændrede alles hverdag.

Derfor tager vi tirsdag den 23. februar springet, og sender for første gang live direkte fra Tante Grøn CPH-butikken. Det hele kommer til at tage cirka en time. Vi starter live klokken 19:00, så du har tid til at spise aftensmad, lave en kop kaffe og sætte dig godt til rette i sofaen.

Vores online workshop kommer til at foregå på Instagram, hvor vi vil sende live gennem stories. Så husk at følge os på vores side, hvis du vil se med. Instagram lives kan tilgås både via telefon appen eller instagram.com, og det kræver blot en bruger på platformen.

Så vær klar på Instagram tirsdag d. 23. februar klokken 19:00

Hvad skal der ske?

Vi glæder os rigtig meget til at mødes med jer virtuelt, og vi har planlagt en masse spændende ting at snakke om.

Agendaen for den tirsdag d 23. februar kl 19:00 lyder på:

  • Nyheder i butikken
  • Hvad har vi på pindene
  • Gennemgang af opskrifter på Balaclava huer
    • Historien bag
    • Forskellige designs
    • Anbefalede garn m.m.
  • Spørgsmål og hjælp til garn og opskrifter

Balaclava og Rådgivning

I Tante Grøn CPHs allerførste online workshop vil dykke ned i københavns hippeste trend: Balaclava huen. Vi vil fortælle historien bag den sjove hueform, og hvor den kommer fra. Derudover vil vi snakke om, hvilke modeller den findes i, og hvilke garner, som vi mener passer godt til den.

Men vi vil også rigtigt gerne høre fra jer gennem en åben snak via chatten. Vi vil rigtig gerne høre hvilke opskrifter I sidder med i øjeblikket, og hvilke spændende ting I har fået strikket, nu hvor Covid-19 har sat ekstra gang i strikkepindende. Her vil vi også hellere end gerne svare på jeres spørgsmål. Både til valg af garn og farvekombinationer, men også hvad i ellers kunne have brug for hjælp til. Ellers er I altid velkommen til at stille jeres spørgsmål løbende.

En virtuel hverdag

Med Covid-19 i omløb er det blevet hverdag for langt de fleste af os, at vi ikke længere kan ses med venner og bekendte i det omfang, som vi ellers gerne ville. Manges hverdag er rykket over i den digitale verden, både i form af online undervisning og online arbejde, men også når de kommer til at holde kontakten med ens nærmeste.

Vores workshops har været med til at skabe hele Tante Grøn CPHs identitet, og vi har haft stor glæde af at se jer til diverse events, som både har været for begyndere og erfarne strikkere. Vores workshop har altid omhandlet at guide jer på bedste vis, og give jer den hjælp, som kan gøre jeres strikkeeventyr endnu mere spændende. Derfor ærgrer det os meget, at vi ikke længere kan mødes med jer til te, kaffe og strik. Men vi må jo gøre, hvad der skal til, for at vi så hurtigt som muligt kan komme tilbage til en normal hverdag og igen invitere jer ind i vores lille garnbutik på Frederiksberg.

Online Workshop

Noget, som især er svært ved at handle over internettet, er at få hjælp til valg af garntyper og farvekombinationer. Pga. restriktionerne, er vi blevet begrænset meget på det punkt, selvom vi prøver at gøre vores bedste over telefonen og de sociale medier. Vi har altid lagt stor vægt på at yde lidt ekstra i form af rådgivning og hjælp. Og vi har ikke tænkt os at lade os blive holdt tilbage af pandemien. Derfor vil vi stadig gerne gøre en ekstra indsats for jer. Vi vil stadig gerne dele ud af vores erfaring og hjælpe jer. Så nu, hvor vi ikke kan invitere jer ind hos os, må vi i stedet komme ”hjem” til jer. Nye problemer kræver nye løsninger. Vi har rykket salget online, så hvorfor ikke gøre det samme med rådgivningen? Vi har derfor leget lidt med idéen om virtuel rådgivning, og vil gerne introducere Online Workshops!

De bedste hilsner

Tante Grøn CPH

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved