Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Tynn Line Bubblegum Pink 4315

kr.45,00

Lidt om Tynn Line Bubblegum Pink 4315 fra Sandnes:

Tynn Line Bubblegum Pink 4315 kombinerer bomuldens og viskosens absorberende og bløde egenskaber med hørs forfriskende fornemmelse. Tynn Line Bubblegum Pink 4315 består af  53% bomuld, 33% viskose og 14% hør. Den blanke finish fra viskosen blandet med hørrens matte udtryk, giver garnet en fantastisk struktur og overflade.
Line og Tynn Line repræsenterer samme garnkvalitet, men i forskellige tykkelser – Tynn Line er et 3-tråds garn.

Løbelængde: Ca. 220 Meter pr. 50 gram
Vejledende pinde: Pinde nr. 3
Strikkefasthed: 27 Masker = 10 cm
Råmaterialet kommer fra: Indien

Velkommen til Tante Grøn CPH:

Vi følger årstiderne for strikkegarn og har et bredt udvalg til enhver lejlighed, hvad enten det er til festlige anledninger, hyggestunder derhjemme eller noget helt tredje. Vores eget mærke omfatter en variation af kvalitetsgarner, herunder 100% blødt bomuldsgarn, uldgarn, strømpegarn i forskellige varianter såsom silke, mohair og kamgarn, samt bæredygtigt garn, hørgarn og effektgarn med glimmer fra førende mærker som Filcolana og Camarose.

Uanset om du strikker til kølige vinterdage eller varme sommeraftener, har vi garnet til dig. Vores sortiment spænder fra vinterstrik til sommerstrik og alt derimellem. Skal du forkæle dig selv eller en kær med et par fine strømper, kan du vælge blandt vores brede udvalg af strømpegarn i forskellige farver og kvaliteter fra mærker som Hedgehog Fibres og Arwetta. For et ekstra touch af glans til dine projekter tilbyder vi effektgarn med glimmer fra Filcolana. Til baby- og børnestrik, samt interiørstrik som håndklæder og grydelapper, har vi lækre bomuldsgarner i mange skønne farver. Derudover finder du uldgarn og hørgarn til projekter som sweatre, veste og bluser.

Når du bestiller garn online hos os, kan du altid forvente en god service og hurtig levering. Vi stræber efter at give den bedste kundeoplevelse både online og i vores fysiske butik på Frederiksberg. Her finder du også unikke produkter og ekspertrådgivning til dit næste strikkeprojekt.

Tak fordi du valgte Tante Grøn CPH. Vi ser frem til at være en del af dine strikkeeventyr!

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tynn Line Bubblegum Pink 4315”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved