Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Tynd Lamauld 5900 Sort

Udsalg!

kr.32,00

Ikke på lager

Tynd Lamauld 5900 Sort, er 50% lamauld og 50% Peruviansk Højlandsuld fra CaMaRose og det er betydelig varmere en almindelig fåreuld og har alle de gode egenskaber fra almindelig uld. Som med CaMaRose’s andre garner er der selvfølgelig også blevet taget hensyn til kvalitet, naturmaterialer, miljø, bæredygtighed og dyrevelfærd.

Brug grund af Tynd Lamaulds egenskaber er den ideel til f.eks. klassisk nordisk strik som bl.a. sjaler, halstørklæder, babytæpper og general beklædning der skal være let, stærkt og lunt. Så er alt garn fra CaMaRose OEKO-TEX® certificeret, så du kan handle med ekstra god samvittighed.

Tynd Lamauld er spundet en-trådet hvilket gør at ulden første folder sig rigtig ud når den er strikket og skyllet op. Du kan derfor lave en lille strikkeprøve og vaske den for at få en indtryk af garnet egenskaber. Lamauld har fra naturens side varierende fiberlængder og du vil derfor opdage at garnet vil give overskudsfibre i processen. De fleste af disse fibre vil dog blive skyllet væk allerede ved første vask.

BEMÆRK, Tynd Lamauld har grundet sin tykkelse og den 1-tråede spinding tendens til at dreje i maskebilledet når den strikkes rundt i glatstrik med én tråd alene.

Hvis du syntes om Tynd Lamauld 5900 Sort fra CaMaRose vil du måske også kunne lide de andre garner fra CaMaRose som du finder her: Lamauld 1/2SnefnugStjernestøvMånestråleØkologisk SommeruldLama Tweed, Økologisk Hverdagsuld og Yaku.

  • Materiale: 50% Lamauld og 50% Peruviansk Højlandsuld.
  • Vejledende strikkefasthed: 28 masker x 40 pinde.
  • Anbefalede pinde: 2,5 – 3,0 mm.
  • Vægt / længde: 50 gram = ca. 220 meter.
  • Uldvask/ Uldprogram max 30°C / Tørres fladt.

 

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tynd Lamauld 5900 Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved