Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Tilia Madeira Rose 361

kr.81,00

Tilia Madeira Rose 361 fra Filcolana er en mohair og silke garn der har alle egenskaberne fra klassisk uld. Tilia er fugtabsorberende og er derfor god som basis lag samtidig med at den holder på varmen. Den er varm og blød og er i en utrolig lækker kvalitet. Tilia er spundet af 70% Super Kid Mohair fra Angorageden, hvilket gør fibrene stærkere end fra almindelig uld med en unik glans. I garnet indgår også 30% Mulberrysilke, hvilket bidrager med styrke og gør garnet vældig behagelig at have på kroppen. Du kan bruge Tilia alene men er anbefalelsesværdig som følgetråd med alle vores garner men er specielt god med uld og bomuld, f.eks. Bøllefrø eller Økologisk Sommeruld. Du kan bruge Tilia til en bred vifte af projekter men gør sig bedst til beklædning. Vi anbefaler at man vasker garnet separat og som håndvask.

Filcolana er en dansk producent med 40 års erfaring, som vi har været leverandører for os de sidste mange år.

Tilia garn kommer i et bredt udvalg af farver. Vi har et stort udvalg, og kan hurtigt få farverne hjem til dig, hvis de skulle være udsolgt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke Tilia mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening.

Fiber: 70 % super kid mohair, 30 % mulberrysilke

Løbelængde: 210 m/25 g
Oplægning: 25 g nøgler

Vask: Håndvask

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tilia Madeira Rose 361”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved