Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

SPLASH ØRERINGE · AQUAMARINE/WHITE

kr.399,00

Lidt om SPLASH ØRERINGE · AQUAMARINE/WHITE

Stilfuld ørestik i mat forgyldt sølv. Flot dråbeformet silhuet.

Forgyldt sterling sølv
Mål: 18 x 21 mm

STERLING SØLV 925

Der anvendes udelukkende Sterling sølv til smykkerne. Sterling sølv består af 925 dele finsølv og 75 delekobber. Det giver holdbare smykker, så derfor bruges denne legering mellem finsølv og kobber.

Al Sterling sølv er stemplet med lødighedsstempel 925 og med navnestempel SCH, der er registreret hos Ædelmetalkontrollen.

Sterling sølv indeholder ikke nikkel.

 

FORGYLDT STERLING SØLV

De forgyldte smykker er lavet af sterling sølv, og forgyldt med 22 karat guld. Forgyldning er en stærk overfladebehandling, der holder længe, men kan med tiden blive slidt af. Hvor lang tid der går, afhænger bl.a. af hvordan og hvor meget du bruger dit smykke.

Alle SCHERNINGs smykker er fremstillet i hånden. På værksteder i København og Portugal forarbejdes smykkerne fra start til slut af kyndige hænder.

Hver enkelt smykke er unikt – smykkerne behandles nænsomt fra støbningen, til dekoreringen og brændingen – og alle processer foregår i hånden. Som en del af processen kan der forekomme små variationer fra smykke til smykke.

Made by Hand · Treat with Love and Care

 

Vægt 0,01 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SPLASH ØRERINGE · AQUAMARINE/WHITE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved