Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Petiteknit Double Sunday Ballet Shoes 3521

kr.57,00

Om Petiteknit Double Sunday Ballet Shoes 3521 fra Sandnes

 

Petiteknit Double Sunday Ballet Shoes 3521 er amme garn som Sunday men med PetiteKnits eget farveudvalg og man kan udemærket blande farverne.

Petiteknit Double Sunday Ballet Shoes 3521 er vores tykkeste variant af 100 % merinould og er det perfekte basisgarn: et tykt ikke-superwash behandlet garn som kan strikkes med enkel og dobbelt tråd. Eller strikkes sammen med Tynn Silk Mohair.
Merinould er ikke bare isolerende, men leder også fugtighed bort fra kroppen og holder på varmen, selv når den er fugtig, takket være fibrenes struktur. Ulden kan absorbere op til 30 % af sin egen vægt i vand før det begynder at føles vådt.
Vores leverandør har garanteret at ulden vi køber ikke kommer fra får som er blevet udsat for mulesing. Du kan finde en af Petiteknite´opskrifter her, hvor du kan bruge Petiteknit Double Sunday Ballet Shoes 3521. Du finder meget flere opskrifter på Petiteknit´s hjemmeside.

Petiteknit Double Sunday i maskine anbefaler vi at alle modeller i uld vaskes separat på uldprogram for en mest skånsom behandling. På grund av merinouldens unikke absorberingsevne er det vigtigt at centrifugere håndstrikkede modeller godt, før det tørres fladt, gerne på et håndklæde. Brug aldrig vaskepose når du vasker håndstrikkede modeller i uld. Dette skaber friktion som kan føre til at modellen stamper.

LØBELÆNGDE: CA. 108 METER PR. 50 GRAM
VEJLEDENDE PINDE: PINDE NR. 3½, PINDE NR. 4
STRIKKEFASTHED: 20 MASKER = 10 CM, 21 MASKER = 10 CM
RÅMATERIALET KOMMER FRA: AUSTRALIA

Udover Petiteknit Double Sunday Ballet Shoes 3521 finder du mange andre spændende garner hos

God kvalitetsgarn til overkommelige priser

Der er ikke noget vigtigere for os end garn af god kvalitet. Derfor har vi også udviklet vores egne mærker. Så vi kan stå inde for materialevalg og produktion, hvorfor vi også har udviklet Blomsterfrø Bio med flere, som er bæredygtige garner. Vi mener, at pris og kvalitet hænger sammen, hvorfor du altid kan regne med en god pris, når du handler garn hos os. Selvom du skal strikke eller hækle et større projekt, så kan det godt betale sig at handle hos os. Du får altid god service oven i hatten – og det er gratis! 

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Petiteknit Double Sunday Ballet Shoes 3521”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved