Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Noro Silk Garden Sock Solo T87 Tweed moriguchi

kr.190,00

Noro Silk Garden Sock Solo T87 Tweed moriguchi er en spændende blandning af 40% uld, 25% Silke, 25% Nylon (Polyamid) og 10% Mohair. Det er et meget lækkert garn, som egner sig rigtig godt til strømper, sweatre etc. Noro Silk Garden Sock Solo T87 Tweed moriguchi har en tweed struktur med en uens tykkelse der frembringer et utrolig flot slutresultat, med et naturligt look. Så kan du ovenikøbet strikke og vide at det er klimavenligt og lavet på den mest naturlige måde. Det håber vi at du vil sætte pris på, for det gør vi.

Manden bag garnproducenten Noro, Eisaku Noro, spinder sit garn på den gamle facon for ikke at overkomplicere processen og for at få så naturligt et slutresultat som muligt med de naturlige fibre. I produktionen af Noro’s garner fjerne de urenheder og andre fremmedlegemer med håndkraft og det gør at de ikke behøver at bruge kemikalier til behandlingen af garnet.

Vi har valgt at føre Noro Silk Garden Sock Solo T87 Tweed moriguchi på grund af dens naturlige udseende, den anderledes struktur og fordi den er produceret på en miljørigtig måde. Noro Silk Garden Sock Solo er blevet et garn vi værdsætter højt med dens høje kvalitet og klimaprofil. Hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene kan vil vi med glæde byde dig velkommen i butikken på Frederiksberg hvor vi altid stræber efter en personlig betjening. Vi anbefaler varmt at du vælger Noro til dit næste strikke- hækleeventyr.

Materiale: 40% uld, 25% silke, 25% nylon (polyamid), 10% mohair.

Oplægning: 300 m / 100 g.

Vejledende strikkefasthed: 23 – 26 m = 10 cm.

Vejledende pinde: Nr. 3,5 – 4.

Vi anbefaler at du håndvasker garnet separat og koldt.

Weight 0,100 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Noro Silk Garden Sock Solo T87 Tweed moriguchi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved