Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Muffedisse med glimmer

45,00

I dette kit medfølger opskrift i udprintet format samt garn. Vælg garn nedenfor efter den ønskede størrelse. Vil du alene købe opskriften, så kan du også her købe opskriften i pdf-format.
Muffedisse med glimmer strikkes i Kameluld 50 gr =164 m
1. ngl. Kameluld i Mørkegrøn 07 (Bundfarve BF)
Muffedisse med glimmer strikkes i Kameluld 50 gr =164 m
1. ngl. Kameluld i Kit 03 (Bundfarve BF)

Lidt om Muffedisse med glimmer fra Nordic Yarn Lab design

Muffedisse med glimmer strikkes i det blødeste lækre Kameluld. Kamelulden er  fra Nordic Yarn Lab  og består af 20 % kameluld og 80 % merinould. Vi vil så gerne have lækre og bløde garntyper på kroppen.

De små “vinger” på muffediserne er i virkeligheden en snoning i en lidt anden farve – Ulla (strikkeklubben: Onsdagstanterne) synes de ligner “Frederiksbergske Fugle” – det skal nok passe tænker jeg, for der er temmelig mange af dem i Frederiksbergs Have.

Garn:

2 ngl. Kameluld 1 ngl. i Mørkegrøn 07 (Bundfarve BF) samt 1 ngl. Kit 03 (iMønster-farve MF) fra Nordic Yarn Lab (80 % merino samt 20 % kameluld-50 gr =164 m, samt en rest glimmertråd

Mål:
Længde: ca. 22 cm – Bredde ved håndled ca. 10 cm.

Pinde:
Strømpepinde 2,5 og 3 mm.

Strikkefasthed:
28 m og 36 p i glatstrik på pinde 3 = 10 x 10 cm.

Nordic Yarn Lab KAMELULD består af 80 % ekstra fin merino og 20 % kamel uld

Kameluld er meget fugt- og svedabsorberende, Kameluld er varmere end fåreuld og ofte sammenlignes den med andre luksus Garner såsom Cashmere og Silke. Dermed er den meget blød men samtidigt også slidstærk. Merino er en velkendt uld fra får. Det er efter sigende den “fineste og blødeste” der findes. Men der er andre, som også er gode. Nordic Yarn Lab Kameluld er merinoen kombineret med kamel uld. Uldtyper såsom kamelulden fremstilles af hår som enten børstes af eller som kamelen naturligt fælder.

Strik i Nordic Yarn Lab Kameluld bliver blødt og luftigt og kan temperere huden, dvs den virker ikke for varm eller omvendt kølig. Den egner sig fint til baby, tumlinger og store børn. Til voksne vil den fint kunne erstatte tynde uldgarner til pinde 3-31/2 (fingering og sportweight)

Weight 0,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Muffedisse med glimmer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved