Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Merci Grey 958

kr.62,00

Merci Grey 958 fra Filcolana er en dejlig blød blanding af pimabomuld og superwashbehandlet uld. Merci Grey 958 er 4-trådet og blandingen gør garnet særdeles velegnet til at strikke eller hækle tøj, som ikke skal være alt for varm og samtidig skal være blødt, holdbart og lækkert. Den lange løbelængde giver også et fint resultat, som er perfekt til babytøj og sommertøj på pind 3,0 mm. 

Merci Grey 958 fra Filcolana garn egner sig specielt godt til babytøj eller til dig, der kan have det lidt svært med ren uld. Farverne er smukke og afdæmpede farver. Kan strikkes sammen med Arwetta og andre uldgarner.

Kvaliteten og egenskaberne af Merci Grey 958 passer meget fint ind i de målsætninger som Tante grøn CPH lægger meget vægt på.

Vi har et stort udvalg, og kan hurtigt få farverne hjem til dig, hvis de skulle være udsolgt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke Merci Grey 958 mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening. Eller find dit garn på vores hjemmeside, hvor vi altid prøver at være først med spændende nyheder og nyttige tips omkring at strikke og hækle. Du er også meget velkommen til at deltage på vores workshops, som vi afvikler fortrinsvis i efterår- og vinterperioden.

Et nøgle = 50 g = 200 m

Vejledende strikkefasthed: 28 m = 10 cm

Vejledende pindenr: 2½ – 3½ mm

50% superwashbehandlet uld og 50 % pimabomuld

Garnet er superwashbehandlet, og kan derfor maskinvaskes ved 30 grader. Garnet kan miste farve ved gentagne vask.

Du kan læse mere om Merci garnet, og finde spændende opskrifter fra Filcolana her.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Merci Grey 958”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved