Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Mandarin Petit Blå Hortensia 6032

kr.36,00

Lidt om garnet:

Mandarin Petit Blå Hortensia 6032 er endnu en genistreg fra Sandnes garn og bidrager til deres kendte kvalitet af garner. Sandnes garnnøglen Mandarin Petit Blå Hortensia 6032 er i 100% bomuldsgarn og kan bruges i mange forskellige projekter. Mandarin Petit er særdeles velegnet til let tøj, f.eks. til din sommer garderobe. Du kan derfor være iklædt lette og bløde trøjer i sommervarmen eller til de lyse sommeraftenener. Mandarin Petit er god til både baby, børn- og dametøj da det er delikat og har en lækker glat struktur. Desuden er bomuldgarnet meget slidstærkt og indgår derfor rigtig godt til diverse interiørstrik. Herunder vil vi varmt anbefale dette garn til f.eks handklæder, viskestykker og grydelapper, da det vil holde til daglig brug i mange år og tilføjer den farve du gerne vil have i dit hjem.  Til Mandarin Petit Støvet Petrol 6822 kan du bruge pindestørrelse 3.0 mm til garnet, har en løbelængde på 180 m, og kommer i nøgler af 50 g. Mandarin Petit er blødt og slidstærkt, og har en strikkefasthed på 27 m på pinde 3.0 mm = 10 cm.

Mandarin Petit kommer i et bredt udvalg af farver, som du kan se nedeunder. Hvis du leder efter det rette garn til dit sommerstrik eller håndklæder er Mandarin Petit et godt valg.

Tante Grøn CPH’s garn er af høj kvalitet. Vi har et skønt mix af rene varer som alpaca, silke, mohair, økologisk bomuld, merinould og mange flere, se for eksempel vores garnside og bliv inspireret. Det er så bæredygtigt og naturligt som muligt. Se f.eks. vores Bio Blomsterfrø, som er en økologisk blød bomuldsgarn. Vores uldgarn er selvfølgelig mulesing fri.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg fra Sandnes Garn, og hjælper dig gerne med at sætte farver sammen til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg hvis du vil have syn for sagen og mærke Mandarin Petit mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter den bedste betjening.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mandarin Petit Blå Hortensia 6032”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved