Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Line Ferskenblomst 4033

kr.39,00

Line Ferskenblomst 4033 fra Sandnes garn

Line Ferskenblomst 4033 fra Sandnes garn består af 53% bomuld, 33% viskose og 14% hør. Med denne blanding fra Sandnes garn får garnet bomuldens og viskosens absorberende og bløde egenskaber, kombineret med hørs svale følelse. Viskosens blankhed sammen med hørrens mathed gir garnet en spændende struktur og overflade.

Line og Tynn Line er samme garnkvalitet med forskellig tykkelse – Line er 4-tråds garn og Tynn Line 3-tråds garn.

Vi anbefaler at alle håndstrikkede modeller strikket i Line Ferskenblomst 4033 vaskes separat for en mest skånsom behandling. Centrifuger godt og tør modellen fladt, gerne på et håndklæde.

Løbelængde: Ca. 110 Meter pr. 50 GRAM
Vejledende pinde: Pinde nr. 4
Strikkkefasthed: 20 masker = 10 cm.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Hos Tantegrøn CPH sælger vi strikkegarn til alle fire årstider og har garn til enhver lejlighed. Uanset om det er til fest, hygge derhjemme eller noget helt tredje. Du finder blandt andet vores egen mærke af: 100% blødt bomuldsgarn, uldgarn, skønt strømpegarn, silke og mohair garn, bæredygtigt garn, hørgarn og effektgarn med glimmer fra Filcolana, Camarose med flere.

Strikkegarn og effektgarn til koldere og varmere dage

Hos Tante Grøn CPH finder du en masse skønt garn udover Tante Grøn CPH Vanilla, der egner sig godt til både vinterstrik, sommerstrik og alt midt imellem. Skal du strikke eller hækle et par fine strømper, har vi et bredt udvalg af lækkert og blødt strømpegarn i mange farver og varianter som f.eks: silke, mohair, kamgarn og uldgarn fra Hedgehog Fibres, Arwetta og Colourways. Vi har også effektgarn med glimmer i Paia fra Filcolana, som giver et ekstra tvist til strikketøjet. Vi har mange skønne bomuldsgarner, der egner sig godt til baby- og børnestrik, sommerstik og interiørstrik som håndklæder, viskestykker og grydelapper. Vi sælger også uldgarn og hørgarn, der kan bruges til at strikke en lækker sweater, vest eller bluse, som kan anvendes til de lune sommeraftener eller koldere vinderdage.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Line Ferskenblomst 4033”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved