Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Lang Amira 0060

kr.69,00

Lidt om Lang Amira 0060

Lang Amira 0060 er et chainette-garn med stor volumen og en utrolig luftig lethed. Disse egenskaber giver et super garn hele året rundt.

Kan bruges i stedet for uld, hvis man er overfølsom overfor uld.

Garnet kommer i nøgler på 50 g, og løber 100 m per nøgle.

Kvalitet: 93 % bomuld og 7 % Nylon.

Pinde: 51/2 – 6 mm.

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 X 26

Garnet kan vaskes i maskinen på 30 grader uldprogram.

Lidt om LANGYARNS

LANGYARNS er en familievirksomhed, nu på sjette generation, med mere end 150 års erfaring i tekstilbranchen. Deres historie startede helt tilbage i 1860 i Reiden, Schweiz. Men har gennemtiden bredt sig til markedet i hele verdenen. De har siden 1867 udviklet og produceret garn til håndstrik. De har stor passion for deres produkter som er lavet af naturlige fire, og de lægger stor vægt på deres kvalitet. Udover et bred udvalg af klassisk garn, udvikler de løbende nye garner og strikkemønstre som er opdateret til de nyeste trends.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lang Amira 0060”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved