Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Kidsilk Lace Film Noir

kr.275,00

Hvad er Kidsilk Lace fra Hedgehog?

Kidsilk Lace Film Noir fra Hedgehog kommer i nøgler af 50 g garn i håndfarvede garn. Garnet er en lækker blanding af blødt mohair og silke. Nøglerne består af en glødende ren silkekerne pakket ind i blød fuzzy mohair, det ultimative lace garn. Et perfekt garn både som følgetråd eller til at strikkes alene.

Farverne skifter smukt fra den ene til den anden. Garnet er farvet i Hedgehog’s unikke og ikoniske farver som kommer i flere forskellige basisgarner, hvor vi her har valgt Kidsilk Lace. Det er af den simple årsag at det simpelthen bare er et knaldgodt garn med et unikt look. Du finder ikke to nøgler som er ens.

Kidsilk Lace Film Noir er håndfarvet i små partier i Cork, Irland. Farvelots kan variere, selvom vi repræsenterer hver farvelot så præcist som muligt på produktbillederne. Farver kan variere fra nøgle til nøgle, selv inden for samme farvelot. Hvis du køber mere end én, gør vi vores bedste for at matche dem. Sørg for, at du køber nok til at afslutte dit projekt, da fremtidige dyelots kan variere. Bemærk, at selvom vi er meget omhyggelige med at fotografere vores garn, kan farverne variere lidt fra skærm til skærm.

Hvis du kan lide Kidsilk Lace Film Noir fra Hedgehog Fibres så vil du måske også kunne lide Sock Yarn  (kommer snart) eller vores egen Colourways fra Tante Grøn CPH.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Materiale: 70% Kid Mohair, 30% silke
Vægt / Længde: 50g = 420m
Strikkefasthed: 28 m på pinde 3.0 = 10 cm
Vejledende pindestr: 3.0 til 5.0 mm
Vaskeanvisning:Skånsom håndvask anbefales.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kidsilk Lace Film Noir”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved