Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Jelling Olive

kr.69,00

Lidt om Jelling Olive fra Nordic Yarn Lab:

Jelling Olive fra Nordic Yarn Lab er et tweed garn i 100% uld. Vi lægger ud med 8 farver valgt blandt de mest nistrede.

Jelling Tweed er super blødt uldgarn, som egner sig fint til babytøj, tørklæder, sweatre, tæpper og sweatre til hele familien. Det kan vaskes i maskine på uldprogram og med uldvaskemiddel. Det er derfor let at håndtere i hverdagen.

Det smukke ved denne uldgarn er nemlig de mangefarvede nister, som er indarbejdet i produktionen af dette garn. De vil variere fra farve til farve. Nogen er der næsten ingen nister i, og andre er der mange forskellige farver i.

Jelling Olive er laceweight, dvs 700-800 meter pr 100 gram og løber 350 m pr 50 gram, så det kan i mange tilfælde også bruges som følgetråd.

Jelling Olive kan strikkes på pinde 3 og her får man en strikkefasthed på ca 29 m i bredden pr 10 cm. Vi har valgt en glatstrikket prøve med 31 masker på pinde 2,5 mm, så dette er udgangspunktet for den valgte strikkefasthed i Jelling Tweed.

Jelling Tweed er produceret i EU og målet er et bæredygtigt garn, som kan bruges i mange år. Dermed tilgodeses miljøet og familien kan glædes over hjemmestrikket tøj mange år fremover.

Materiale: Jelling Tweed 100 % uld
Strikkefasthed: 10×10 cm = 31 m og 48 pinde på 2,5 mm
Vægt/Løbelængde: 50 gr = ca 350 m.
Pinde: 2 1/2 – 3 mm
Vaskeanvisning: Uldvask i maskine ved 30 grader

For Www.NordicYarnLab.dk

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning, så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jelling Olive”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved