Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Isager Sock Yarn 30

kr.130,00

Lidt om Sock Yarn fra Isager:

Isager Sock Yarn 30 består af 40% Easy Wash Alpaca, 40% Easy Wash Merinould, 20% Genanvendt Nylon. Kvaliteten sikre en god holdbarhed, giver et blødt resultat og kan tåle at komme i vaskemaskinen.
Sokkegarn kræver en vis procent kunstfiber for at kunne holde i brug. I sokkegarnet har Isager derfor valgt at bruge 20% genanvendt nylon.
Det er første gang, Isager bruger et kemisk fremstillet fiber, der gør garnet behageligt i brug, men også stærkt nok til at kunne bruges i som strømpegarn. Genbrugsnylon er lavet af et restprodukt-materiale, som bliver kasseret i normal nylonproduktion.

Paletten af Isager Sock Yarn omfatter 20 farver.

Garnet er behandlet Easy Wash, hvilket er et eco-venligt alternativ til den meget anvendte klorinproces, der ændrer på fibrenes overflade, så de ikke krymper så let i vask. Processen består af en behandling med eco-venlige oxidanter, produceret i Tyskland og certificeret under REACH, Oeko-tex og ZDH (Zero Discharge of Hazardous Chemical) standarder. I modsætning til de fleste andre maskinvaskvenlige garner på markedet i dag afgiver denne proces ikke skadelige stoffer til miljøet.

Strikkefastheder:
24 – 28 m på 10 cm
Vejledende PINDE nr. 2,5 – 3,5

Materialer:
40% Easy Wash Alpaca, 40% Easy Wash Merinould, 20% Genanvendt Nylon
Løbelængden er 388 m/100 g.
Isager Sock Yarn 30 er spundet og farvet i Peru

Vaskeanvisning:
Både uld og alpaca er easy wash behandlet, hvilket betyder, at det ikke kryber i vask, men kan tåle vaskemaskine op til 30 grader.

Lidt om Tante Grøn CPH

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Hvis du ikke fandt den rigtige garn kvalitet har vi altid flere substituter at vælge i mellem. Det kan være svært at vælge netop den rigtige farve, så tag dig god tid og spørg os endelig til råds. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Weight 0,100 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Isager Sock Yarn 30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved