Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Hæklet Sommerhat

DKK 0 til 59,-kr

OBS: Opskriften er gratis, men du kan vælge et nøgle Havblik med. Vælg farve nedeunder Se garnforbruget ved hver af garnerne.
Havblik
Garnforbrug til one size: 1 nøgle Havblik fra Tante Grøn CPH
Qty:-+

Hæklet sommerhat gratisopskrift fra Tante Grøn CPH

Klik på opskriften nedeunder, og download den. Du kan også købe garnet, og efterfølgende vil du få et link til at hente den.

Lidt om Hæklet sommerhat

Sommerens sejeste bøllehat er her blevet omsat til en hækleopskrift til voksne. I år har det i den grad været på mode at bruge en hæklet sommerhat til at skærme for solen. Vi har hæklet en nem hue i Havblik bomuldsgarn i Kobolt Blå fv. 93, som er kendt for sin matte bløde struktur som findes i et væld af gode farver. Af denne grund er Havblik et yndet valg når der skal vælges farver på den helt store klinge til at hækle tæpper eller andre projekter i mange farver. Havblik findes i 100 grams nøgler a 275 meter. Hækleopskriften er ganske gratis, men hvis du mangler garn, så kan du vælge det til når du vælger opskriften.

Størrelse:
Onesize
Garn:
Havblik (100 % bomuld) fra Tante Grøn CPH.
Garnforbrug:
1 ngl. a 100 g = 275 M.
Hæklenål:
Hæklenål: 3,5

Et Behageligt og Alsidigt Bomuldsgarn

Havblik er 100 % Bomuld. Denne bomuld består af 8 tråde. Kvaliteten er en særlig kæmmet bomuld, som giver en markant blødere garn, både i brug og i medens der hækles eller strikkes. Producenten farver i Økotex certificeret bomuld. Farverne fremstår klare i den sprøde, matte bomuld. Garnet deler sig ikke så let når der strikkes eller hækles med garnet, hvilket gør det nemt at arbejde med. Maskerne fremstår tydelige og jævne, når det strikkes eller hækles.

English
Havblik is 100 % Cotton – this cotton consists of 8 threads. The quality is a special combed cotton, which makes a significantly softer yarn, both in use and while crocheting and knitting. The producer uses a OEKO-TEX certified cotton. The colours presents themselves very clear in the crisp and soft cotton. when knitting and crocheting the yarn does not split easily, which makes it good to work with.


Hos Tante Grøn CPH får du gode råd og vejledning sammen med din strikkeopskrift

En strikkeopskrift er en opskrift, som indeholder den information du skal bruge til at opnå det bedste resultat. Når du bestiller en af vores mange opskrifter, står vi inde for at opskriften er korrekt og fører dig frem til et færdigt produkt. De fleste strikkeentusiaster kan nikke genkendende til, at det kan være svært at vælge de rette farver. Vi vejleder gerne om valg af farver og kvaliteter i forhold til den enkelte strikkeopskrift og hækleopskrift.

Strikkeopskrifter og hækleopskrifter er som udgangspunkt kun vejledende, da strikkestil og strikkefasthed kan have en vis betydning i forhold til garnforbrug. Som udgangspunkt bør du følge de oplyste vejledninger omkring valg af størrelse strikkepinde og overholde strikkefastheden. Jo mere nøjagtigt du følger opskriften, desto bedre resultat vil du kunne opnå.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hæklet Sommerhat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved