Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Håndværksgarn Fersken 27

kr.113,00

En Ægte Fynsk Fornøjelse

Hjelholts Håndværksgarn Fersken 27 er fremstillet i den glansfulde Gotlandske Pelsuld og den bløde merinould fra Falklandsøerne. Håndværksgarnet er et ensfarvet håndstrikkegarn.

Hjelholts Uldspinderi på Fyn er en gammel familievirksomhed, som blev grundlagt helt tilbage i 1878. Hjelholts Uldspinderi opkøber hvert efterår det nyklippet uld fra de danske Gotlandske Pelsfår. Desuden supplerer de med tilsvarende uld af høj kvalitet fra Sverige. Deres skønne uld bliver håndsorteret og forarbejdet på deres spinderi. Hjelholts Håndværksgarn Fersken 27 er en ægte Fynsk fornøjelse.
Hvis du kan lide Hjeltholts Håndværksgarn Fersken 27 så skulle du også tjekke deres Dansk Pelsuld ud, som vi ligeledes har her på siden.
Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.
Materiale: Gotlandsk Pelsuld, Merino
Vægt/løbelængde: ca. 200 m. pr.100 g.
Anbefalet pindestørrelse:  4 – 5 mm
Strikkefasthed: 17 m x 21 p. 10 x 10 cm på p. 5

Vejledende Vaskeanvisning: Vaskes ved lave grader, med uldvaskemiddel og tørres fladt.

Hos Tantegrøn CPH sælger vi strikkegarn til alle fire årstider og har garn til enhver lejlighed. Uanset om det er til fest, hygge derhjemme eller noget helt tredje. Du finder blandt andet vores egen mærke af: 100% blødt bomuldsgarnuldgarnskønt strømpegarnsilke og mohair garnbæredygtigt garn, hørgarn og effektgarn med glimmer.

Weight 0,100 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Håndværksgarn Fersken 27”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved