Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Eva ́s slipover med lange brede snoninger

576,00

I dette kit medfølger opskrift i udprintet format samt garn. Vælg garn nedenfor efter den ønskede størrelse. Vil du alene købe opskriften, så kan du også her købe opskriften i pdf-format.
Eva ́s slipover med lange brede snoninger i Vimmerby fra Nordic Yarn Lab
Stikket i Vimmerby, som består af 70% Økologisk Merino Uld og 30 % Alpaca - super blødt og let at strikke med. Størrelse: Small (medium) large. Modellen er strikket i i farve Ecry 0207 fra Nordic Yarn Lab. ca. 9 (10) 11 ngl. a’ 50 g = ca. 110 meter.
Qty:-+

Lidt om Eva ́s slipover med lange brede snoninger fra Nordic Yarn Lab

Eva ́s slipover med lange brede snoninger strikkes i Vimmerby, som består af 70% Økologisk Merino Uld og 30 % Alpaca, nede fra og op samt ryg og forstykke hver for sig. Til sidst syes sidesømme sammen og skuldersømme. Derefter strikkes ribkanter i både hals og ærmegab.

De brede snoninger strikkes bedst ved hjælp af en snoningspind. Se evt. de nye Flox snoningspinde, som gør det lettere at holde maskerne på snoningspinden. Der strikkes på pinde 4,5 – gerne en rundpind selv om du ikke strikker rundt.

I halskant og ærmegab er der brugt rundpinde 4 (40 cm). Garnet er Vimmerby, som består af 70% Økologisk Merino Uld og 30 % Alpaca – super blødt og let at strikke med.

Modellen er strikket i i farve Ecru 0207 fra Nordic Yarn Lab.

Modellens færdige mål:

Størrelse: Small (medium) large.

Overvidde: Ca. 98 (110) 124 cm. Længde: ca. 52 (55) 55 cm.

Garn: Vimmerby (70 % Bio Merino og 30 % Alpaca) fra Nordic Yarn Lab

Garnforbrug: ca. 9 (10) 11 ngl. a’ 50 g = ca. 110 meter.

Pinde: nr. 4 ½ og hjælpep. til snoninger, lille rundp. til halskant m.m.

Strikkefasthed:  14 m og 14 p målt over snoningsmønster = 5 x 5 cm. Vigtigt overholdes strikkefastheden, da den er afgørende for de arbejdets færdige mål. – Skift evt. til større eller mindre pindenr.

Lidt om Vimmerby fra Nordic Yarn Lab

Vimmerby fra Nordic Yarn Lab er en blød kombineret garn af dels økologisk uld og Alpaca. Alpaca er ikke økologisk da dyrene går frit i bjergene og dermed vælger føde, hvor det findes i naturen. Men netop Alpaca gør garnet blødt og alligevel opnåes en skarp maskestruktur i dit strik. Garnet kommer fra et spinderi, som i stigende grad arbejder med GOTS certificering af deres uld. Det gælder også når vi køber denne garn fra spinderiet.

Strik og hækl sweatre til dig selv i denne garn. På pinde 4 1/2 går det jo hurtigt.

Materiale: 70% Økologisk Merino Uld og 30 % Alpaca
Vægt/Løbelængde: 112 m pr. 50 g
Pinde: 4  – 4 1/2 mm
Strikkefasthed: 22-24 masker og 28 pinde = 10 x 10 cm.
Vaskeanvisning: håndvask i lunkent vand

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning, så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eva ́s slipover med lange brede snoninger”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved