Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Duo Marine 5575

kr.56,00

Lidt om Duo Marine 5575 garn fra Sandnes

Sandnes Duo består af 55% merinould, 45 %bomuld

Duo Marine 5575 er et meget behageligt helårsgarn. Et godt alternativ til dem som synes at uld klør. Ulden gør at garnet bliver lettere, mere elastisk og isolerer bedre end ren bomuld. Bomuld klør ikke. Blandingen af merinould og bomuld gør denne kvalitet til et let og blødt garn som isolerer godt. Et godt alternativ til dem som synes at ren uld klør.

Vores leverandør har garanteret at ulden vi køber ikke kommer fra får som er blevet udsat for mulesing.

Vasker du Duo Marine 5575 i maskine anbefaler vi at alle modeller i uld vaskes separat på uldprogram for en mest skånsom behandling. På grund af merinouldens unikke absorberingsevne er det vigtigt at centrifugere håndstrikkede modeller godt, før det tørres fladt, gerne på et håndklæde. Brug aldrig vaskepose når du vasker håndstrikkede modeller i uld. Dette skaber friktion som kan føre til at modellen stamper.

Materiale: 55% merinould, 45 %bomuld
Løbelængde: CA. 115 METER PR. 50 GRAM
Vejledende pinde: PINDE NR. 3½
Strikkefasthed: 22 MASKER = 10 CM
Råmaterialet kommer fra: BOMULD FRA INDIEN, MERINOULD FRA SYDAMERIKA

Lidt omTante Grøn CPH

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Duo Marine 5575”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved