Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Clover Amour Hæklenål 6 mm

kr.69,00

Om Clover Amour Hæklenål 6 mm:

Fin ergonomisk hæklenål fra det Japanske mærke Clover er et must have for hækle entusiasten. Clover Amour Hæklenål 6 mm er fremstillet med et lækkert ergonomisk grip designet til, at du kan hækle længe af gangen uden at få ondt i hænderne. Derudover er den lavet i non-slip materiale, som gør alt den ikke glider rundt, mens du hækler. Clover Amour Hæklenål 6 mm er specielt designet til at gøre hækling til en behagelig oplevelse for dig, så du slet ikke har lyst til at stoppe igen. Amour hæklenålene fåes i 9 forskellige størrelser. Størrelser løber fra 2 mm op til 6 mm, med et 0,5 mm spring mellem hver nål. Aluminiumskrogen er lavet til at give en glidende flow med nøjagtighed, mens du hækler. 

Leder du efter dit næste hækleprojekt? med brug af Clover Amour Hæklenål 6 mm, Så har bogen Lutter Lukker 3 en masse fede opskrifter, hvor du kan anvende Blomsterfrø, Bio Blomsterfrø og Havblik til de fleste af hækleopskrifterne.

Materiale: Plastik håndtag, aluminiums nål.

Størrelse: 2 mm, 14 cm lang

Lidt om Tante Grøn:

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver såvel til hækling og strik. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores garnforretning på Christian Winthers Vej og se nærmere på vores udvalgt af garn og tilbehør som f.eks. Clover Amour Hæklenål 6 mm. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Clover Amour Hæklenål 6 mm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved