Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

CLOUD fv. 0006

kr.149,00

Lidt om Cloud fra Lang:

CLOUD fv. 0006 fra Lang garn består af 90% Virgin wool og 10% Nylon. CLOUD fv. 0006 uld garn skifter i et farveorgie, der kan minde om en smuk regnbue. ‘Farver blander sig harmonisk og giver mange muligheder. Man oplever en farveeksplosionen af striber, der beriger dit projekt, og det giver dig energi.

Striberne der dannes i garnet afhænger af hvor mange masker du strikker over. Jo færre masker du strikker over jo bredere bliver striberne. Striberne på blusen bliver derfor smallere på for- og bagstykke end på ærmerne. Det betyder også, at ikke to projekter bliver ens. Cloud findes i mange farve nuancer.

CLOUD fv. 0006 garn fremstilles ved, at ulden pustes ind i en sok/net af nylon. Det betyder at garnet bliver blødt, luftigt og let selvom det strikkes på store pinde.

Cloud uldgarn findes i bundter af 100 gram og strikkes på 5 – 7 mm. 

Har du lyst til en meget stor sweater, så kan du strikke dobbelt på pinde 10-12. Et godt eksempel her på er Marble sweater fra Petite Snit.

Strikker du en cardigan er der en god opskrift hos Pixen.dk, som hedder “Sky” til pinde 7.

Til børn kan du f.eks strikke en “Farvelade Mini”. Find opskriften hos Jena Kofoed.

1 ngl a 100 gram= ca. 260 meter

Pinde: 6-7

Strikkefasthed på pinde 7: 13 m x 20 p = 10 x 10 cm

Producenten foreslår et ca. garnforbrug på 

Herre størrelse M: ca. 5 ngl

Dame størrelse M: ca. 4 ngl

10 år: ca. 2 ngl

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Weight ,1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CLOUD fv. 0006”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved