Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Cashmere Premium 096

kr.145,00

Lang Cashmere – det lækreste cashmere garn fra Lang

Cashmere Premium 096 er et eksklusivt og blødt garn, der er 100% cashmere. Det er et 6-trådet garn og til en kvinde/medium bruges ca. 300 gram, dvs. 12 nøgler. Det er udelukkende det bedste kvalitet Cashmere der bliver brugt til at producere denne Cashmere. Det betyder at garnet er utroligt behageligt at have på og så er det let, åndbart og med en god varmeevne. Uden tvivl et af de bedste Cashmere produkter fra Lang, med høj kvalitet. Du kan finde de mange skønne farver på Langs side here, Cashmere Premium. Cashmere Premium 096 er så utrolig smuk og blød at den er nok i sig selv til det meste.

Materiale: 100% cashmere
Vægt / Længde: 25 gram = 115 meter
Strikkefasthed:  10 x 10 cm = 22 m x 34 p
Vejledende pinde: 3,5 – 4 mm
Vaskeanvisning: Håndvaskes med uldvaskemiddel, tørres fladt

Stort udvalg af farver hos Tante Grøn CPH

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Søger du noget bestemt, eller har du spørgsmål, er du mere end kontakte os. Du kan ringe til os på +45 31382404, skrive en mail til os eller besøge vores butik på Christian Winthers Vej 2, Frederiksberg.

Weight 0,025 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cashmere Premium 096”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved