Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Blomsterfrø Grøn 13

kr.38,00

Blomsterfrø Grøn 13 er 100% bomuld og er af egyptisk bomuld, består derfor af lange fibre, som kan spindes til en tynd og fin tråd. Det gør Blomsterfrø blød og lækker, og derved bliver dine strikkeprojekter ligeså. Blomsterfrø kommer i nøgler af 50 gram og har en løbelængde på 178 meter.

Blomsterfrø kommer i et vel af lækre farver, og særligt de grå farver er unikke da de kommer i en meleret farver. Det gør Blomsterfrø som uldgarn særlig, da mange andre bomuldsgarner ikke kommer i melerede farver. Noget ekstra særligt er at vi også har lavet Blomsterfrø i en 100% økologisk variant kaldet Bio Blomsterfrø. Bio Blomsterfrø kan bruges til de samme opskrifter som Blomsterfrø og Bøllefrø.

Blomsterfrø kan vaske ved 30 grader i vaskemaskinen, men strikker man karklude eller køkkenhåndklæder kan det sagtens tåle 60 grader.

Løbelængde/Yardage: 178 m pr. 50 g/194 yards per 50 g

Pinde /Needles: 2½ -3 mm

Vægt pr nøgle: 50 gram

Strikkefasthed/Gauge: 28-33 masker

Vask: 30 grader på uldprogram men kan også vaskes på 60 grader

 

 

 

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomsterfrø Grøn 13”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved