Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Blomsterfrø Grå 34

Sale!

Original price was: kr.38,00.Current price is: kr.30,00.

Lidt om garnet Blomsterfrø Grå 34:

Blomsterfrø Grå 34 er 100% bomuld og er af egyptisk bomuld, består derfor af lange fibre, som kan spindes til en tynd og fin tråd. Det gør Blomsterfrø blød og lækker, og derved bliver dine strikkeprojekter ligeså. Blomsterfrø kommer i nøgler af 50 gram og har en løbelængde på 178 meter.

Blomsterfrø kommer i et vel af lækre farver, og særligt de grå farver er unikke da de kommer i en meleret farver. Det gør Blomsterfrø som uldgarn særlig, da mange andre bomuldsgarner ikke kommer i melerede farver.

Blomsterfrø kan vaske ved 30 grader i vaskemaskinen, men strikker man karklude eller køkkenhåndklæder kan det sagtens tåle 60 grader.

Løbelængde/Yardage: 178 m pr. 50 g/194 yards per 50 g

Pinde /Needles: 2½ -3 mm

Vægt pr nøgle: 50 gram

Strikkefasthed/Gauge: 28-33 masker

Vask: 30 grader på uldprogram men kan også vaskes på 60 grader

Hvad kan jeg strikke af bomuldsgarn?

Som en af Danmarks ældste garnbutikker har vi et stort udvalg af egne strikkeopskrifter, hvor du kan benytter bomuldsgarner.

Hvad kan jeg hækle af bomuldsgarn?

Ligesom med strikkeopskrifter er der også et stort udvalg af hækleopskrifter når du gerne vil arbejde med bomuldsgarn. Der findes mange gode hækle opskrifter på f.eks. grydelapper, punge, karklude og puder.

Mere fra Tante Grøn CPH

Hvis du er glad for Blomsterfrø, så vil du måske også synes om vores andre eksklusive garner fra Tante Grøn CPH: Havblik, Bøllefrø, Bio Blomsterfrø og Silkeblomst.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej 2. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikke eventyr

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blomsterfrø Grå 34”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved