Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Arwetta Classic Power Pink 253

DKK45,00

Arwetta fra Filcolana – Pinde 2½-3

Arwetta Classic Power Pink 253 fra Filcolana er et klassisk 4-trådet kamgarn spundet af 80 % langfibret merinould (superwash-behandlet) og 20 % nylon. Nylon er den stærkeste kunstfiber, der bruges i garn, og her er den tilføjet for at lave et stærkt, blødt garn. Oprindeligt en garntypen udviklet til børnetøj og er velegnet til megen andet beklædning – men er en meget populær strømpegarn.

Kvaliteten og egenskaberne passer meget fint ind i de målsætninger som Tante grøn CPH lægger meget vægt på.

Vi har et stort udvalg, og kan hurtigt få farverne hjem til dig, hvis de skulle være udsolgt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke Arwetta mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening. Eller find dit garn på vores hjemmeside, hvor vi altid prøver at være først med spændende nyheder og nyttige tips omkring at strikke og hækle. Du er også meget velkommen til at deltage på vores workshops, som vi afvikler fortrinsvis i efterår- og vinterperioden.

80 % merino (superwash) + 20 % nylon

Løbelængde/Yardage: 210 m pr. 50 g/229 yards per 50 g

Pinde /Needles: 2½ -3 mm

Strikkefasthed/Gauge: 28-32 masker /st

Vask: Kan maskinvaskes. Jo mere skånsomt du vasker det strikkede, jo bedre holder det/Wash with mild detergent – washingmachine using the wool programmer

Arwetta is a fingering size wool for socks as well as childrens sweaters.

Vægt 0.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arwetta Classic Power Pink 253”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

Tilmeld Nyhedsbrev

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved