Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Arwetta Classic Midnight Blue 270

kr.49,00

Arwetta fra Filcolana – Pinde 2½-3

Arwetta Classic Midnight Blue 270 fra Filcolana er et klassisk 4-trådet kamgarn spundet af 80 % langfibret merinould (superwash-behandlet) og 20 % nylon. Nylon er den stærkeste kunstfiber, der bruges i garn, og her er den tilføjet for at lave et stærkt, blødt garn. Oprindeligt en garntypen udviklet til børnetøj og er velegnet til megen andet beklædning – men er en meget populær strømpegarn.

Kvaliteten og egenskaberne passer meget fint ind i de målsætninger som Tante grøn CPH lægger meget vægt på.

80 % merino (superwash) + 20 % nylon

Løbelængde/Yardage: 210 m pr. 50 g/229 yards per 50 g

Pinde /Needles: 2½ -3 mm

Strikkefasthed/Gauge: 28-32 masker /st

Vask: Arwetta Classic Midnight Blue 270 kan maskinvaskes. Jo mere skånsomt du vasker det strikkede, jo bedre holder det/Wash with mild detergent – washingmachine using the wool programmer

Lidt om Tante Grøn CPH:

Vi har et stort udvalg, og kan hurtigt få farverne hjem til dig, hvis de skulle være udsolgt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke Arwetta mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening. Eller find dit garn på vores hjemmeside, hvor vi altid prøver at være først med spændende nyheder og nyttige tips omkring at strikke og hækle. Du er også meget velkommen til at deltage på vores workshops, som vi afvikler fortrinsvis i efterår- og vinterperioden.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr. Hvis ikke lige Arwetta Classic Midnight Blue 270 er dette rette for dig, så har vi helt sikkert det rette garn for dig. Kontakt os her på siden, på telefon eller over email.

Weight 0,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arwetta Classic Midnight Blue 270”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved