Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Annas Scarf

99,00

I dette kit medfølger opskrift i udprintet format samt garn. Vælg garn nedenfor efter den ønskede størrelse. Vil du alene købe opskriften, så kan du også her købe opskriften i pdf-format.
Annas Scharf strikkes i 1 ngl Jelling Tweed fra Nordic Yarn Lab i 100 % uld
En størrelse 1 ngl.
Qty:-+

Lidt om Annas Scarf fra Nordic Yarn Lab

 

Annas Scarf er strikket på den lange led, og med I-cord kanter, som strikkes på til sidst. Der slåes masker op i hele længden, derefter sættes masker løbende på maskesnor i begge ender indtil man når en passende højde. Til sidst samles masker op langs hele det lille scarfs kant og der strikkes en I cord kant. Her vil maskesnore være en fordel, så det bliver hurtigere at samle masker op.

Garnet er ren uld – Jelling Tweed – med en masse flerfarvede nister, som ligner tivolikrymmel.

Garnforbrug: 1 ngl Jelling Tweed fra Nordic Yarn Lab

Rundpinde: 3,5 (80 cm)

Strikkefasthed: 30 m på p 3,5 = 10 cm i bredden.

Jelling Tweed er super blødt uldgarn, som egner sig fint til babytøj, tørklæder, sweatre, tæpper og sweatre til hele familien. Det kan vaskes i maskine på uldprogram og med uldvaskemiddel. Det er derfor let at håndtere i hverdagen.

Jelling Tweed er produceret i EU og målet er et bæredygtigt garn, som kan bruges i mange år. Dermed tilgodeses miljøet og familien kan glædes over hjemmestrikket tøj mange år fremover.

Materiale: Jelling Tweed 100 % uld
Vægt/Løbelængde: 50 gr = ca 350 m.
Vaskeanvisning: Uldvask i maskine ved 30 grader

For Www.NordicYarnLab.dk

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning, så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Annas Scarf”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved