Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Alpakka Følgetråd Kitt 1015

kr.74,00

Lidt om Alpakka Følgetråd Kitt 1015 fra Sandnes

Alpakka Følgetråd Kitt 1015 er et alternativ til Tynn Silk Mohair for dem som ikke ønsker et fluffy udtryk.

Vi har besluttet ikke at inkludere specifikationer som pindetykkelse eller strikkefasthed vedrørende Alpakka Følgetråd, da vi mener, at denne tråd er bedst egnet til at følge din egen intuition og kreativitet. Dette er også grunden til, at vi har valgt at kalde den “Alpakka Følgetråd”.

Løbelængde: Ca. 400 meter pr. 50 gram.
Råmaterialet kommer fra: Peru og Bolivia.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Vi har et stort udvalg garn, opskrifter og tilbehør til de næste strikkeprojekt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke Alpakka Følgetråd Kitt 1015 mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening. Eller find dit garn på vores hjemmeside, hvor vi altid prøver at være først med spændende nyheder og nyttige tips omkring at strikke og hækle. Du er også meget velkommen til at deltage på vores workshops, som vi afvikler fortrinsvis i efterår- og vinterperioden.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr. Hvis ikke lige Alpakka Følgetråd er det rette for dig, så har vi helt sikkert det rette garn for dig. Kontakt os her på siden, på telefon eller over email.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alpakka Følgetråd Kitt 1015”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved