Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Alpaca 3 farve 18

kr.68,00

Lidt om garnet:

Alpaca 3 farve 18 er et ”tubespundet” garn, der indeholder 50% uld og 50% Alpaca. Samme kvalitet som Alpaca 2. Det kendetegnes ved at være blødt og meget luftigt på grund af spindingen. Strikket alene er det skønt i en sweater, der f.eks. ikke bliver tung, selvom garnet er tykt. Garnet fungerer bedst, hvis det strikkes på tykke pinde.

Alpaca 3 farve 18 strikkes på pind 5 til faste kanter, men er ellers bedst på pind 6 eller 7. Selvom Alpaca 3 er kraftig føles den let og luftig. Alpaca 3 har en løbelængde på 125 m per 50 g nøgle.

Garnet bør håndvaskes ved 30 grader og derefter ligge og tørre. Det er vigtigt at du kun benytter uldvaskemiddel så som Eucalan.

Vejledende pind: 5 1/2 – 7 mm

Strikkefasthed: ca. 16-18  masker pr. 10 cm

Løbelængde: ca. 125 meter pr. 50 g

Hvad kan jeg bruge Alpaca 3 til?

Alpaca 3 farve 18 egner sig særligt til strukturstrik, så som snoninger, og da det er luftigt og blødt, sagtens bruges til børn. Hvis du er nysgerrig på Isagers andre Alpaca garner, så kan du se Alpaca 1 og Alpaca 2 her. Du kan også læse mere om Isagers andre garner på deres hjemmeside. Tante Grøn CPH forhandler en bred vifte af Isager garner, så hvis du finder et andet garn fra Isager er der stor sandsynlighed for at vi har et på lager, eller kan bestille det.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej 2. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikke eventyr.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alpaca 3 farve 18”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved