Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Alpaca 1 Farve 23

kr.70,00

Lidt om garnet:

Isagers Alpaca 1 Farve 23 er et tyndt spundet alpaca garn bestående af 2 tråde i 100% alpaca. Det er især velegnet til tørklæder eller sammen med andre garner. Den giver en spændende farveeffekt når du strikker det sammen med andre farver. Ligeledes kan denne alpaca også hjælpe med at binde farverne sammen, hvis du har mange forskellige farver i dit projekt.

Alpaca 1 Farve 23 kommer fra Peru og spundet særligt til Marianne Isager. Den er dejligt let og tynd af en alpaca at være, og kan bruges sammen med andre Isager garner såsom Tvinni.

Alpaca 1 Farve 23 findes også i en mere miljøbevidst variant nemlig Ecoline. Ecoline findes ikke i alle farvene endnu, men du kan kende den ved at der står Eco på garnnøglet. Ecoline farverne er ufarvede og behandlet mere skånsomt end de andre garner.

Alpacaen har en løbelængde på 400 meter per 50g, og strikkes alene på pind 2 – 3. Ved at bruge denne alpaca giver du de andre garner som Højlandgarn og Tvinni en mere blød og behagelig fornemmelse. Det giver også det færdige projekt et smukkere udtryk. Projekter i Alpaca skal vaskes hånden. Alpaca 1 kan også strikkes sammen med vores Bøllefrø og Blomsterfrø.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Hvis ikke lige Alpaca 1 Farve 23 er dig så kan du se de andre Alpaca 1 farver her. Hvis du gerne vil videre om garnet kan du læse mere om Alpaca 1, samt Isagers andre Alpacaer her.

Kvalitet: Isagers Alapaca 1 er 100% Alpaca

Løbelængde/Yardage: 400 m pr. 50 g/437 yards per 50 g

Pinde /Needles: 2 -3 mm

Strikkefasthed/Gauge: 30-32 masker per 10 cm

Vask: Projekter i Alpaca 1 skal vaskes hånden.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alpaca 1 Farve 23”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved